Egy nő is megkaphat mindent, vagy elégedjek meg ennyivel?
Jó állásom van, amit szeretek és jól fizet. Vannak barátaim, akik szeretnek és kellemes perceket töltünk együtt. Nem vagyok hű de szép, de csúnya sem. Találtam egy szép kis lakást és úgy összességében meg van mindenem, egy dolgot kivéve... Nem működnek a párkapcsolatim. Mindig van valami gond, pedig nem nagyok az elvárásim. Nem Mr. Adoniszra hajtok, nem érdekel a fizetése, nem kell folyton velem lenni, csak annyi a lényeg, hogy jó ember legyen és szeressen.
Örüljek, hogy megkaptam az élettől az amit és felejtsem el a szerelmet? Nem lehet mindent?
Nem vagyok türelmetlen, mert tényleg boldog vagyok, csak hiányzik valami, nem az esküvőt hajtom, nem "né" szeretnék lenni, egyszerűen csak jó lenne valakihez úgy odabújni, hogy tudom, hogy szeret. Kicsit úgy érzem, hogy ez napról napra elérhetetlenebb.
A 19-et egy vicceskedvű válaszoló írta, nem én.
Most mi köze a nemednek a dologhoz?
Van akinek nem jön össze minden elsőre, nem értem miért írod le a kapcsolataidat. Az is lehet, hogy egy hét múlva belefutsz a nagy Ő-be.
Azért mert eddig nem jött össze nem kell leírni a szerelmet. Éld az életed, köss új barátságokat, próbálj ki új dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!