Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatba keveredtem egy...

Kapcsolatba keveredtem egy nős férfival mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már régen is tetszettunk egymásnak csak nem tudott kialakulni a kapcsolat, nekem akkor ott volt a párom. Aztán sokáig nem találkoztunk ő megnősült, van egy gyereke a nőtől. De a házassága nem az igazi, nem szereti a feleségét de a gyereket sajnálja elhagyni. Most mit tegyek szakitsak vagy adjak ultimátumot hogy válasszon?
2015. máj. 1. 12:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Hmm...és mit csináltak a hasonló férfiakkal?

9-estől kérdezném....

2015. máj. 1. 14:47
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Kedves kérdező,én ugyanebben a helyzetben voltam,de a párom elvált,de még mindig ott él a gyerekek miatt.
2015. máj. 1. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez a "belekeveredés" kicsit érdekes, most meg az itt nyüszítés. Hihetetlen, hogy még mindig úgy van ez előadva, mintha a férfi a vállára venné a nőt és becipelné a barlangba. Vagy esetleg a kedves kérdező csak nem akarja belátni, hogy ő is ugyan olyan ludas, mint a pasas?
2015. máj. 1. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nagyon megalázó szeretőnek lenni, mert örökre csak másodhegedűs maradsz, egy szexjátékszer. Ez kell neked? Jól beetetett azzal a dumával, hogy a gyereket sajnálja elhagyni... Ha igazán szeretne, téged választana.
2015. máj. 1. 17:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem tart olyan régota a dolog, és nem csak arról szól. Szerintem megcsalt feleségnek rosszabb lenni mint szeretőnek mert a saját férjed nem vesz semmibe. Én nem vagyok kapcsolatban ez most így alakult ez van, és kész. Ultimátumot fogok neki adni ha nem tesz semmit befejezem.
2015. máj. 1. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:

A kapcsolatod hazudik. Annak a száz- és százezer férjnek az egyike, aki minden bizonnyal ráhagyta a gyereknevelés és az otthon fenntartása minden terhét a feleségére, nem törődve azzal, hogy ebbe egyedük belefárad/-fásul. Miután pedig ez bekövetkezett, férjuram sürgősen vigasz után nézett, akinek a vállán elsírhatja vélt keserveit, és aki a szexuális változatosság iránti igényeit is kielégíti, miközben eszében sincs távozni az - állítólag már nem szeretett, nem is kívánt, de a mindennapi kényelmet rutinos kiszolgálással biztosító - felesége mellől. Egy szavát el ne hidd: mindenben a saját potenciális előnyeit nézi, senkiben sem az embert - pedig TE az vagy és a felesége is az. Az "úr" használ mindkettőtöket, mint két tárgyat - és hidd el: ha úgy adódik, cinikusan ki is játssza egyikőtöket a másik ellen.

Hagyd az ilyet: többet érdemelsz.

2015. máj. 1. 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

1., nős férfival ne kezdj, mert egyrészt téged minősít (de szép is lesz mesélni mindenkinek hogy j9ttetek össze...), lehet itt írni a sikersztorikat, az esetek 80%ában visszamegy a férj a családjához,

2., Te most egy fantáziaszerelemben hiszel, majd ha ott lesz a hús és vér szürke szokványos kapcsolat a hétköznapi gondokkal, akkor nem fogsz aggódni, hogy téged is elun és szeretőt tart majd? hiszen a hűség nem az erőssége...

3., a dumája kamu, ha szar a házassága már elválhatott volna, nem kell várni szeretőre aki miatt elválhat

4., ha ezek ellenére belemész, és pofára esel, megérdemled, ha mégis meg megkapod magadnak ezt a pasit hát, gratulálok, szép fogás mit ne mondjak

2015. máj. 1. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

A pasi hazudik.Tipikus standard duma!

Adhatsz neki ultimátumot,de nem fogja elhagyni a feleségét.

2015. máj. 1. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:

"szerintem megcsalt feleségnek rosszabb lenni mint szeretőnek mert a saját férjed nem vesz semmibe."

Téged se vesz semmibe,nem csak a feleségét.Mindkettőtöket megaláz,a feleséget azért mert megcsalja,téged meg azért mert csak egy lyuk vagy,aki úgy fog kikeveredni ebből,hogy csak arra kellett,semmi másra.

2015. máj. 1. 21:47
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
92%

bár a megnyilvánulásaid nagyon ellenszenvesek, mégis megpróbálom felnyitni a szemed.

Szed (bmire is hivatkozik) gerinces és tisztességes az a férfi aki ilyet mond?

Segítek; nem az. Ő gyáva, mérhetetlenül, no gerinc és hát nyugtatni kell magát is meg téged is vmivel.

Az csak egy duma, h az ilyen patkány a gyerek miatt nem lép. A legrosszabbat teszi, amit csak tehet, mert így a gyerek hazusgágban fog felnőni és ők megérzik ezt.

Ha apa és anya nem szeretik már egymást, v csak az egyik fél a másikat, az a korrekt halép. És nem egy szeretőt kukáz össze.

Most gondolj már bele. Mihez kell több gerinc, emberi tartás? Odaállni a másik elé és azt mondani, h ne haragudj, de nem szeretlek már, nem vagyok boldog, de szeretnék még az lenni, rendezzük a sorainkat.

Vagy: othon eljátssza, h minden rendben, hazudnak és vígan tömködik a buta lánykákat, akiknek szintén hazudnak.

Komolyan egy ilyen embert akarsz?

Én kétlem.

2015. máj. 2. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!