Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott terhesség, Én...

Aliquis kérdése:

Becsúszott terhesség, Én családot szeretnék a Lány nem de a gyereket megakarja tartani. Mit tehetek jogilag, hogy később ne gondolhassa meg magát ha nekem lesz másik családom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Becsúszott terhesség ügyben kérnék segítséget. A lánnyal nem vagyunk egy pár és bár Én szeretném de a lány nem akar összeköltözni és családként élni, viszont a gyereket meg akarja tartani. Így viszont Én nem szeretném a gyereket. Azt mondja nem akar rám kényszeríteni semmit. Aláírathatok vele erről valami jogilag érvényes nyilatkozatot, hogy később ne gondolhassa meg magát kénye kedve szerint. Mert Én viszont szeretnék családot gyereket és ha már Ő visszautasított akkor talán mással és nem szeretném, hogy ha nekem sikerül felépíteni egy rendes családot akkor azt később feldúlhassa mert meggondolta magát.

2015. ápr. 30. 10:10
1 2 3 4
 31/39 Bence_ ***** válasza:

"A franc tudja, lehet, hogy én vagyok (a mai világ számára) rosszul bekötve, de én nőként nem tudok érzelmek nélkül szexelni..."

Hidd el a pasik is így vannak bekötve.

Szex közben mindenki oda van a másikért, jó vele, örömöt ad az az ember. Van aki úgy csókol, hogy köben ben üres? Kizártnak tartom. Csak így egyszerűbb kezelni, elszámolni magunk felé. Nem éreztem semmit.

2015. máj. 1. 06:07
 32/39 Bence_ ***** válasza:

Te ismered ezt a nőt.

Benne van a pakliban, hogy meggondolja magát.

Mekkora most a magzat?

Valamilyen érzelmi hullámban biztos van. Ha ez letisztul lehettek még együtt.

Megértem, hogy családot szeretnél.

2015. máj. 1. 06:10
 33/39 A kérdező kommentje:

Még csak 1-2 hetes.

Én csak azt nem értem ha ismerjük egymást több éve és most is legalább 4-5 hónapja ezt tervezgetjük akkor, vajon mitől történet ekkora Pálfordulás.

2015. máj. 1. 07:50
 34/39 anonim ***** válasza:

Bence, itt pár hozzászólással korábban írta valaki, hogy lehet érzelmek nélkül is... No comment...

Kérdező, próbálj vele beszélni, mondd el neki, mit érzel, hátha meggondolja magát, vagy tisztázd vele, hogy akkor minek voltatok együtt, csak hogy felcsináltassa magát, aztán lelépjen, mert akkor nem jó utat választott, a gyerekkel is kiszúr, magával is nem mellesleg. Ismerek ilyen nőt, aki ezt csinálta fiatalon, aztán a gyerek mellett gyorsan rájött, hogy elb*ta...

2015. máj. 1. 09:00
 35/39 anonim ***** válasza:
16%

45 eves ven fax vagy, orulj hogy lesz egy gyereked :)

Persze hogy 35 evesen mar nem fogja elvetetni.

"ha már Ő visszautasított akkor talán mással"

erre ilyen idosen amugy is kabe nulla eselyed van.

2015. máj. 1. 09:42
 36/39 anonim ***** válasza:
73%
# 35 - A kérdező közösen akarná azt a gyereket, és a nő ezt nem akarja, de látom, ezen sikeresen átsiklottál.
2015. máj. 1. 09:49
 37/39 anonim ***** válasza:
52%

"Még csak 1-2 hetes."

WTF?

1-2 hetes terhesség nincs. Max. annyi ideje tudod.

Már amikor elmarad a menstruáció min. 4-5 hetes terhességről van szó (az előző menstruációtól számolják ugyanis a terhesség korát).

2015. máj. 1. 09:51
 38/39 anonim ***** válasza:
33%

# 36

Es? Attol meg az o gyereke is lesz, joga lesz a lathatashoz, a kapcsolattartashoz.

Ennyi idosen mar ennek is orulni kene.

2015. máj. 1. 11:32
 39/39 anonim ***** válasza:
50%

Csakhogy az neki nem elég. Neki családban kell gyerek. Amit meg is értek.

Viszont a nőnek is joga van, hogy erre nemet mondjon. Nyilván megvan neki is az oka rá.

Én ugyan nem tartom fontosnak a hagyományos sorrendet - elöbb a család, aztán a gyerek - de most elbizonytalanodtam. Nem gyakori, hogy egy nő egyedül akar gyereket vállalni, ha apu szeretne családot, de kétségtelenül van ilyen. Én is ismerek hasonló esetet.

És azért bizonytalanodtam el, mert ha elöbb megkéri a lány (hm...38 éves lány...) kezét, akkor az vagy igent mond, vagy nemet...ha igent mond, hajrá, ha nemet, nem hoz össze vele egy gyereket.

2015. máj. 1. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!