Ragacs leválasztása? A barátnőm ex-e, mintha nem volna képes felfogni, hogy vége.5 évig voltak együtt, a barátnőm 2 hónapja szakított vele, de nincs nap, hogy ne írna, hívná. Valami ötletet tudnátok adni, hogy felfogja, mi is a helyzet?
#1-sel értek egyet: tűzfal, semmi kommunikáció, hát hallotta már elégszer, hogy nem ő kell.
Huszadszor elmondva sem jelent mást.
A többi választ én se értem, attól, hogy két hónapos egy kapcsolat, még bármi is lehet belőle.
Így kezdődik minden.... :O
12-es, ha írok neked 20 sms-t minden nap, ebből az következik, hogy TE homár vagy?
De mindegy, körbeküldte az örült pasi sms-eit a közös ismeretségi körükben.... ez használt: már abbahagyta.
:D
Javaslom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül.
Kérdezo, sajnalom a sracot, hogy egy retek r.anc volt a csaja, gondolom veled mar a szakiras elott is kfelgetett.
Masreszt meg a 'korbekuldte az uzeneteit' konkretan nyilvanos megszegyenites, Gratulalok hozza, hogy egy erzelmeiben sertett embert meg a kornyezete elott is lejarattok.
Buazke lehetsz a csajodra.
14-es, nem az anyáddal jöttem össze, szóval semmi retek ribi...
Nem csináltunk semmit mielőtt szakított, csak az a tuskó még azt se vette észre, hogy a "barátnője" ezerrel távolodik tőle.Meg is a értem, hogy sajnálod, valami hasonlóan tapló fajta vagy - eszedbe ne jusson gyereket csinálni! Már sokan vagytok így is.
Igen, nyilvános megszégyenítés - a magadfajta sunyi parasztok ellen láthatóan hatásos dolog.
Nezd, mindegy mit tippelgetsz, de ha a sracnak lett volna esze, becsuletsertesert beperel teged is meg az idiota csajod is.
Verheted itt nyalad, de szerintem te pontosan tudod, hpgy a csajod nem volt korrekt a sraccal, sem korabban, sem most.
A helyedben nem lennek ezekre olyan buszke.
Meg azon is gondolkodj el, hogy egy ilyen csajtol te mire szamithatsz, ha egyszer 'el kezd tavolodni' .
De majd egyszer felnosz te is ocsi :-)
16 szép ez a "férfi szolidaritás"- de honnan tudod te azt, hogy korábban ki volt korrekt, ki nem?
Van, hogy az embernek azt mondják, hogy vége, elmondják e szerint még két beszélgetésen is, aki ezután (27 évesen, ha jól emlékszem) még százszámra zaklatja az exét, meg a szüleit próbálja rábeszélni, hogy tereljék hozzá vissza.... az nem férfi, - az egy nyominger.
Mit5 nem lehet azon felfogni, hogy ennyi volt, vége.
Mitől volna ez inkorrekt?
Onnan tudom, hogy 5 eves kapcsolat utan ket honapra nincs egy embernek masik, kiveve, ha az mar elotte is minimum tervben volt. Ezt viragnyelven a kerdezo el is arulta.
Ez nem szolidaritas kerdese, minimalis emberismerete.
Ket beszelgetes meg boven nem eleg egy 5 eves kapcsolat lezarasahoz. Mondom, itt vszinuleg arrol can szo, hogy a sracban millio es egy kerdes van, amire nem kapott valaszt a csajatol /persze nem is fog, mert egy lianozo rib..c, igy a szimpla helyzet az, h talalt egy jobbat/ Ettol fuggentlenul mindezekutan halmozottan inkorrekt meg nyilvanosan megalaznom valakit, akit elotte meg hulyere is vettem.
Mindenesetre ha a kerdezo a csaj uj faszija, akkor mar elore sajnalom. Haver, most szolok, pont ugy fogsz jarni ahogy a 'ragacs'
Szerintem nem gáz ha új kapcsolata van a csajnak ... Én exemnél is az volt hogy full hézagos volt az utsó fél év s meg is utáltam s megaláztam, ugyanis meglopott stb.
Visszakanyarodva a tárgyra:
Találkozzatok hármasba, ha ilyen fanatikus...
Szavakkal értessétek meg vele, s közbe had lássa, hogy ti egymáshoz tartoztok.
Ha azután is folytatja, akkor sz@rjátok le ne reagáljatok semmit s elcsitul. Ha viszont már súlyos huzamba csinálja pl fél év, akk közöljétek vele vagy leáll vagy felnyomjátok zaklatásért.
Engem is zaklatott az exem... S amikor azt hittem végre vége: Nyári este barátommal gyűrtük a lepedőd s megszólal a telefon... Holt részegen felköszöntött. Cink volt, arról nem is beszélve nem is volt szülinapom a közelbe se xD
S ha valami Qrvára nem stimm a kapcsolat végén hidd el otthagynék olyan embert, aki észre se vesz csak tart, mint egy porosodó trófeát!
Kérdező, gondolom még nem túl mély a kettőtök közti piros fonál, de mi a mostani párommal (3éve együtt-napi tali)
mi megbeszéltünk egymás közt mindent s megadtuk egymás felhasználóit/jelszavait... bizalomként.
S párom is látta miket írt a zaklató ex s én mit reagáltam. Nem tudom menyit látsz a "lekoptatásról" - mindkettő felet jobb ellenőrizni, ki menyire tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!