Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ragacs leválasztása? A barátnő...

Ragacs leválasztása? A barátnőm ex-e, mintha nem volna képes felfogni, hogy vége.5 évig voltak együtt, a barátnőm 2 hónapja szakított vele, de nincs nap, hogy ne írna, hívná. Valami ötletet tudnátok adni, hogy felfogja, mi is a helyzet?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 28. 16:24
1 2 3
 11/25 omba ***** válasza:
84%

#1-sel értek egyet: tűzfal, semmi kommunikáció, hát hallotta már elégszer, hogy nem ő kell.

Huszadszor elmondva sem jelent mást.

A többi választ én se értem, attól, hogy két hónapos egy kapcsolat, még bármi is lehet belőle.

Így kezdődik minden.... :O

2015. máj. 1. 10:11
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Ha valakit le akarok koptatni, akkor lekoptatom. Feljelentést lebegtetek meg előtte, tényleg feljelentem zaklatásért, magánvádas eljárással beperlem, távoltartási végzést kérek, ráküldök egy hordányi 2 méteres, 150 kilós réti négert, etc. A barátnőd nem akarja lekoptatni az exfaszit, sajnálom, ha nem tetszik, de a helyzet. Mentem vissza a fára, köszöntem.
2015. máj. 1. 21:05
 13/25 A kérdező kommentje:

12-es, ha írok neked 20 sms-t minden nap, ebből az következik, hogy TE homár vagy?

De mindegy, körbeküldte az örült pasi sms-eit a közös ismeretségi körükben.... ez használt: már abbahagyta.

:D

Javaslom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül.

2015. máj. 1. 22:20
 14/25 anonim válasza:
44%

Kérdezo, sajnalom a sracot, hogy egy retek r.anc volt a csaja, gondolom veled mar a szakiras elott is kfelgetett.

Masreszt meg a 'korbekuldte az uzeneteit' konkretan nyilvanos megszegyenites, Gratulalok hozza, hogy egy erzelmeiben sertett embert meg a kornyezete elott is lejarattok.

Buazke lehetsz a csajodra.

2015. júl. 7. 00:27
 15/25 A kérdező kommentje:

14-es, nem az anyáddal jöttem össze, szóval semmi retek ribi...

Nem csináltunk semmit mielőtt szakított, csak az a tuskó még azt se vette észre, hogy a "barátnője" ezerrel távolodik tőle.Meg is a értem, hogy sajnálod, valami hasonlóan tapló fajta vagy - eszedbe ne jusson gyereket csinálni! Már sokan vagytok így is.

Igen, nyilvános megszégyenítés - a magadfajta sunyi parasztok ellen láthatóan hatásos dolog.

2015. júl. 7. 06:58
 16/25 anonim válasza:
18%

Nezd, mindegy mit tippelgetsz, de ha a sracnak lett volna esze, becsuletsertesert beperel teged is meg az idiota csajod is.

Verheted itt nyalad, de szerintem te pontosan tudod, hpgy a csajod nem volt korrekt a sraccal, sem korabban, sem most.

A helyedben nem lennek ezekre olyan buszke.

Meg azon is gondolkodj el, hogy egy ilyen csajtol te mire szamithatsz, ha egyszer 'el kezd tavolodni' .

De majd egyszer felnosz te is ocsi :-)

2015. júl. 7. 14:47
 17/25 omba ***** válasza:
100%

16 szép ez a "férfi szolidaritás"- de honnan tudod te azt, hogy korábban ki volt korrekt, ki nem?

Van, hogy az embernek azt mondják, hogy vége, elmondják e szerint még két beszélgetésen is, aki ezután (27 évesen, ha jól emlékszem) még százszámra zaklatja az exét, meg a szüleit próbálja rábeszélni, hogy tereljék hozzá vissza.... az nem férfi, - az egy nyominger.

Mit5 nem lehet azon felfogni, hogy ennyi volt, vége.

Mitől volna ez inkorrekt?

2015. júl. 7. 15:58
 18/25 anonim válasza:
49%

Onnan tudom, hogy 5 eves kapcsolat utan ket honapra nincs egy embernek masik, kiveve, ha az mar elotte is minimum tervben volt. Ezt viragnyelven a kerdezo el is arulta.

Ez nem szolidaritas kerdese, minimalis emberismerete.

Ket beszelgetes meg boven nem eleg egy 5 eves kapcsolat lezarasahoz. Mondom, itt vszinuleg arrol can szo, hogy a sracban millio es egy kerdes van, amire nem kapott valaszt a csajatol /persze nem is fog, mert egy lianozo rib..c, igy a szimpla helyzet az, h talalt egy jobbat/ Ettol fuggentlenul mindezekutan halmozottan inkorrekt meg nyilvanosan megalaznom valakit, akit elotte meg hulyere is vettem.

Mindenesetre ha a kerdezo a csaj uj faszija, akkor mar elore sajnalom. Haver, most szolok, pont ugy fogsz jarni ahogy a 'ragacs'

2015. júl. 7. 19:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz ha új kapcsolata van a csajnak ... Én exemnél is az volt hogy full hézagos volt az utsó fél év s meg is utáltam s megaláztam, ugyanis meglopott stb.

Visszakanyarodva a tárgyra:

Találkozzatok hármasba, ha ilyen fanatikus...

Szavakkal értessétek meg vele, s közbe had lássa, hogy ti egymáshoz tartoztok.

Ha azután is folytatja, akkor sz@rjátok le ne reagáljatok semmit s elcsitul. Ha viszont már súlyos huzamba csinálja pl fél év, akk közöljétek vele vagy leáll vagy felnyomjátok zaklatásért.

Engem is zaklatott az exem... S amikor azt hittem végre vége: Nyári este barátommal gyűrtük a lepedőd s megszólal a telefon... Holt részegen felköszöntött. Cink volt, arról nem is beszélve nem is volt szülinapom a közelbe se xD

2015. dec. 18. 07:35
 20/25 anonim ***** válasza:

S ha valami Qrvára nem stimm a kapcsolat végén hidd el otthagynék olyan embert, aki észre se vesz csak tart, mint egy porosodó trófeát!

Kérdező, gondolom még nem túl mély a kettőtök közti piros fonál, de mi a mostani párommal (3éve együtt-napi tali)

mi megbeszéltünk egymás közt mindent s megadtuk egymás felhasználóit/jelszavait... bizalomként.

S párom is látta miket írt a zaklató ex s én mit reagáltam. Nem tudom menyit látsz a "lekoptatásról" - mindkettő felet jobb ellenőrizni, ki menyire tiszta.

2015. dec. 18. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!