Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Büntethető-e az a szülő, aki...

Büntethető-e az a szülő, aki rendszeresen 18 éven felülieknek való szerencsejátékot játszik a gyermekével?

Figyelt kérdés

Név szerint rendszeresen kaparós sorsjegyet vásárol a gyermeknek, kb 4 éves kora óta. A gyerek azóta minden sorsjegyet, lottó játékot és egyéb hasonló szerencsejáték fajtát ismer és játszik. A szülő korábban szerencsejáték függő volt (elvileg már nem az...)

Milyen büntetésre számíthat a szülő?

2015. ápr. 23. 16:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem is mindig vett anyu. amikor postan jartunk. kb hetente-2 hetente 1x. Kis allatosat imadtam nagyon ! :D

200 ft volt es mindig nyertem rajta :) szerencses kezem volt. volt amikor 10E forintot nyertem es ez volt 10 eve ! :D nem vagyok jatek fuggo termeszetesen,talan evi 1-2x lottozom. Amugy semmi.

2015. ápr. 24. 00:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, anno gyerekkoromban nekem is vett apám kaparós sorsjegyet, továbbá ha lement a kocsmába én is veletartottam. Mindig kaptam tőle 20-60 forintot amit bedobhattam a nyerőautomatába. Igaz apám sose játszott. Ha sikerült nyernem akkor mondta apám, hogy na félreteheted magadnak, vagy játszol belőle még. Ha jól emlékszem 300 Ft volt a nyeremény. Én meg felbuzdulva bele is dobtam egymás után 5-6 20Ft-ost, amit persze elbuktam. Akkor jöttem rá hogy ez nem túl nyereséges, jó lecke volt.
2015. ápr. 24. 07:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerek koromban, ha postára mentem apámmal, ez évi 1-2 alkalom lehetett, szóval nem mondanám rendszeresnek, akkor vett nekem egy kaparós sorsjegyet. Ez gyerekként nekem nagy élmény volt anno, de ettől még nem lettem szerencsejáték függő, felnőtt koromban soha nem vettem egyetlen kaparós sorsjegyet sem magamnak, de hasonló esetben simán fogok venni a gyerekemnek.

De már többen le is írták, hogy ez teljesen normális ez, viszont abból, hogy leosztod az egyébként értelmes válaszokat adókat, úgy tűnik, te nem is válaszokat vársz, hanem önigazolást. Értem én, elváltál a férjedtől, és még tart a harag, próbálod mindenben besározni őt, ennek érdekében próbálsz a gyereketek állítólagos érdekeire hivatkozni, de szólok, hogy az elvált szülők háborúja sokkal többet árt a gyereknek, mint az a néhány kaparós sorsjegy. Szóval szerintem vegyél vissza, és nem próbáld a gyereket eszközként használni a kicsinyes háborútokban!

2015. ápr. 24. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!