Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek/feleségek!...

Kedves hölgyek/feleségek! Honnan tudhatom szerintetek, hogy a menyasszonyom valóban élvezi velem a szexet? Van valami jel arra, ha éppen csak muszájból csinálja?

Figyelt kérdés
Állítása szerint élvezi velem és jó neki,de mostanában van egy olyan paranoiám,hogy mivan ha esetleg még sem?Állítása szerint ilyen soha nem volt,hogy ne élvezte volna velem.Miről veszem észre azt,amikor füllent és valójában nem is nagyon élvezi velem?Inkább úgy kérdezném,hogy egy nőnél,hogyan vesszük észre a muszáj szexet?
2015. ápr. 23. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

Miért agyalsz ezen?

Ha elélvezett akkor tuti élvezte,azt nem lehet megjátszani,egy olyan férfi előtt aki tudja milyen a női orgazmus.

Olyan számomra nincs hogy muszáj szex,olyan volt,hogy annyira nem volt kedvem,de én még házasságban sem mondok nemet soha (evés közben jön meg az étvágy-én ehhez tartom magam,és esetemben igaz is) ha valaki szexel veled akkor akar,ha nem akkor nem.Ne agyalj felesleges hülyeségeken.

2015. ápr. 23. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Na mi van lepontoztak a fatökűek? :D
2015. ápr. 23. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem én pontoztalak le, de biztos vagyok benne, hogy ezért lettél lepontozva: "Ha elélvezett akkor tuti élvezte,azt nem lehet megjátszani,egy olyan férfi előtt aki tudja milyen a női orgazmus. "

Mert ez egy jó nagy hülyeség... A nők nagytöbbsége olyan hatalmas színésznő, hogy a mű orgazmustól a mű sírásig mindent képes hihetőbben eljátszani, mint a valódi... Nő vagyok, tudom.

2015. ápr. 23. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

az orgazmus nem feltétele a jó szexnek - női oldalról

simán lehet élvezetes akkor is ha nem jut csúcsra

a nők nem így működnek

ha nem akarja akkor nem veszed észre ....

am meg ha éppen nincs kedve de szeret akkor is szexel veled - miattad érted !

2015. ápr. 23. 13:44
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Utolsóval maximálisan egyetértek! Azért hadd védjem meg a női oldalt, igaz én csak magamról tudok beszélni, nem tudnám megjátszani az orgazmust, mint ahogy az is azonnal látszik rajtam, ha nem mondok igazat. Igazából a női orgazmusnak félreismerhetetlen jelei vannak férfi szemszögből is, ezért ahhoz tényleg nagy színésznek kell lennie valakinek, hogy azt megjátssza. Szerintem.
2015. ápr. 23. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
32%

"Mert ez egy jó nagy hülyeség... A nők nagytöbbsége olyan hatalmas színésznő, hogy a mű orgazmustól a mű sírásig mindent képes hihetőbben eljátszani, mint a valódi... Nő vagyok, tudom."

Mű orgazmust? Hogyan? Mert mozgathatom én a hüvely izmaimat,az még sem lesz soha olyan mint akkor amikor egy valódi orgazmuskor mozdulnak meg ott azok az izmok.Mondom,az a férfi aki többször átélte már egy nő orgazmusát,azt nem lehet megvezetni azzal,hogy nyögök,vonaglok alatta,meg mozgatom a puncimban az izmomat.

2015. ápr. 23. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés, mert mindenki máshogy éli meg a szexet. Van, aki csendesebb, van, aki vadabb, van, akit már az első másodperctől ingerel, van, akinek a szex elején még nem annyira ingerlő a dolog. Én pl. elég szexuális típusú ember vagyok, könnyen fel lehet ajzani, elég hangos is tudok lenni... de nálam is volt olyan, hogy annyira nem voltam ráhangolódva, csak neki akartam örömet szerezni, mikor nagyon megkívánt. Én olyankor jóval csendesebb vagyok (kiv. ha direkt, mert olyan helyen csináljuk, ahol áthallatszódhat egy másik szobába), nem beszélek vagy suttogok egyáltalán, be vagyok feszülve, néha túltolom a dicséretet vagy oda nem tartozó témákról beszélek vagy viccelődöm.
2015. ápr. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!