Kedves hölgyek/feleségek! Honnan tudhatom szerintetek, hogy a menyasszonyom valóban élvezi velem a szexet? Van valami jel arra, ha éppen csak muszájból csinálja?
Miért agyalsz ezen?
Ha elélvezett akkor tuti élvezte,azt nem lehet megjátszani,egy olyan férfi előtt aki tudja milyen a női orgazmus.
Olyan számomra nincs hogy muszáj szex,olyan volt,hogy annyira nem volt kedvem,de én még házasságban sem mondok nemet soha (evés közben jön meg az étvágy-én ehhez tartom magam,és esetemben igaz is) ha valaki szexel veled akkor akar,ha nem akkor nem.Ne agyalj felesleges hülyeségeken.
Nem én pontoztalak le, de biztos vagyok benne, hogy ezért lettél lepontozva: "Ha elélvezett akkor tuti élvezte,azt nem lehet megjátszani,egy olyan férfi előtt aki tudja milyen a női orgazmus. "
Mert ez egy jó nagy hülyeség... A nők nagytöbbsége olyan hatalmas színésznő, hogy a mű orgazmustól a mű sírásig mindent képes hihetőbben eljátszani, mint a valódi... Nő vagyok, tudom.
az orgazmus nem feltétele a jó szexnek - női oldalról
simán lehet élvezetes akkor is ha nem jut csúcsra
a nők nem így működnek
ha nem akarja akkor nem veszed észre ....
am meg ha éppen nincs kedve de szeret akkor is szexel veled - miattad érted !
"Mert ez egy jó nagy hülyeség... A nők nagytöbbsége olyan hatalmas színésznő, hogy a mű orgazmustól a mű sírásig mindent képes hihetőbben eljátszani, mint a valódi... Nő vagyok, tudom."
Mű orgazmust? Hogyan? Mert mozgathatom én a hüvely izmaimat,az még sem lesz soha olyan mint akkor amikor egy valódi orgazmuskor mozdulnak meg ott azok az izmok.Mondom,az a férfi aki többször átélte már egy nő orgazmusát,azt nem lehet megvezetni azzal,hogy nyögök,vonaglok alatta,meg mozgatom a puncimban az izmomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!