Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódjak, hogy a párom abba a...

Aggódjak, hogy a párom abba a terembe jár edzeni, ahol egyébként egy csaj "haverja" dolgozik, akivel egyszer szexeltek?

Figyelt kérdés

Ma jöttem rá, amikor felmerült a csaj neve. A Facebook oldalán kint van, hogy abban a konditeremben dolgozik. A párom minden hétvégén (hetente 1 napot tudnánk normálisan együtt lenni, szombaton) rohan edzeni, általában 4-5 óra elteltével jön haza. Megmondjam neki, hogy ez engem zavar? Nekem is van fiú haverom, mindet személyesen ismeri. Én ezt a lányt nem. Ráadásul szexeltek, ami szerintem egy "baráti" kapcsolatra rányomja bélyegét, és már nem lesz soha ugyanolyan.

22L vagyok, a párom 21F

2015. ápr. 22. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aggódnék.. 4-5 óra az edzőteremben?:D Mi ő ott kisegítő edző vagy edzeni megy? Nem mindegy. Én a körmére néznék, és ha egy megbeszélés után sem valami produktív a dolog dobnám szívfájdalom nélkül.
2015. ápr. 22. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A helyedben isen erősen elkezdenék gyanakodni,mert úgye konditeremrre van pénz,arra van idő csak éppen arra nem volt pénze hogy egy szál virágot vegyen .Ezzel szerintem elmondttam mindent de ha nem.világos számodra közel.sem vagy akor olyan fonttos számára mit hitted.
2015. ápr. 22. 21:50
 13/14 anonim válasza:
Én eloszor szólnék aztán annyi. Ha egy napot tudtok normálisan egyutt lenni akkor mennetek kellene ide oda inkabb egyutt. Nem annyi idő egy edzoteremben. Én biztos nem huznam sokaig így.
2015. ápr. 22. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:

ácsi! honnan tudod, hogy szexeltek régebben?

ha a pasid tolná most is, akkor nem mondta volna el régebben

2015. júl. 25. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!