Aggódjak, hogy a párom abba a terembe jár edzeni, ahol egyébként egy csaj "haverja" dolgozik, akivel egyszer szexeltek?
Ma jöttem rá, amikor felmerült a csaj neve. A Facebook oldalán kint van, hogy abban a konditeremben dolgozik. A párom minden hétvégén (hetente 1 napot tudnánk normálisan együtt lenni, szombaton) rohan edzeni, általában 4-5 óra elteltével jön haza. Megmondjam neki, hogy ez engem zavar? Nekem is van fiú haverom, mindet személyesen ismeri. Én ezt a lányt nem. Ráadásul szexeltek, ami szerintem egy "baráti" kapcsolatra rányomja bélyegét, és már nem lesz soha ugyanolyan.
22L vagyok, a párom 21F
akkor az utcára se menjen ki nem? mert szembejön egy ex?
am az gáz, hogy inkább kondizott, minthogy csak veled ünnepeljen
"Nemrég volt a szülinapom, a párom azt mondta nincs pénze. Szombat-vasárnap ünnepelhettünk volna, de ő akkor is a konditeremben volt, és nekem semmit sem vett. Egy szál virágnak is örültem volna."
- Ez a fő kérdéstől teljesen független. Ha rendszeresen jár kondizni, valószínűleg már előre vett bérletet.
Ha bajod van vele, vele beszéld meg, nem minket fárassz a panaszaiddal. Vagy szakítsd vele, az az egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!