Milyen férfi kell a nőknek (nők válaszait várom)? 22/F
Mindegy, csak szerelmes legyek belé!
A viccet félretéve: legyen őrjítően jóképű, érzelmileg megbízható, hűséges, szórakoztató és beszédes, értelmes, nagyon szeressen.
De ne legyen fanatikus (zene, sport stb.), ne legyen bulizós, ne legyen nagy a baráti köre, vagyis hogy többnyire csak velem foglalkozzon.
Legyen empatikus, megértő, de szókimondó, legyen önálló véleménye, legyen bátor és belevaló, ne legyen gátlásos.
Na, a fent leírt személy a pasim.
Nekem nagyon bejönnek a kockafejű, borostás, nálam idősebb pasik :] És a lazán megkötött nyakkendő ^^
Egyébként szeretem, ha egy férfi okos. Nem kioktatóan, hanem olyan kedvesen :] Akitől merek kérdezni, aki mer tőlem kérdezni. Vicces, hasonló az érdeklődési köre mint nekem, ha pörgök, akkor pörög velem, ha lustulok, akkor nem cseszeget... : ]
most úgy írok, hogy még nem olvastam el az eddigi válaszokat:
legyen egyenrangú fél, de ugyanakkor bizonyos helyzetekben hozza meg Ő a döntést. (ne terelje felém)
hordozzon a tenyerén, de ne úgy, hogy az már terhes legyen a számomra. (tudom, hogy ezek szubjektív dolgok, ezt érezni kell. gondolok itt pl. az összeköltözés, eljegyzésre: ne a nőnek kelljen hosszú évek után felhozni kínjában először)
legyen szerető és BARÁT egyben. olyan akivel mindent meg lehet beszélni, akire számíthatsz a bajban.
hűség. ne is adj okot a féltékenységre. max. közvetetten kicsit tesztelheted a párod, hogy elég féltékeny-e. pl. elmeséled, hogy az a csaj belemarkolt a fenekedbe a szórakozóhelyen, ilyesmik. de légy jó :)
tisztelje a szüleit. őseit (mert nekem pl. nagyon fontos, hogy tudjam, honnan jöttem, kik a felmenőim)
legyen konkrét célja az életben. karrierről, családról konkrét elképzelése.
persze legyen okos, szép. ezt felesleges írnom. de ha a többi meg van, csak csúnya, engem az sem érdekel. :)
Határozott, álljon ki mellettem is és magáért is, szeressen és TISZTELJEN, legyen hajlandó kompromisszumokat kötni és legyen figyelmes.. Gyengéd, megértő.
Mivel aki azt mondja, hogy a külső nem számít, hazudik..
Magasabb a nőnél :P Ne legyen hosszú haja , szerintem az férfiatlan, ne legyen túl vékony - úgy nem tud megvédeni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!