Párom folyton dugdossa a telefonját és mindig lenémítja ha itthon vagyunk. Miért csinálja ezt?
Azt a választ kaptam,hogy nem akarja hogy zavarjanak bennünket,ha együtt vagyunk.Halkan megjegyzem,nem üzletember,barátai sincsenek,nem tudom ki zavarhatna.Óriási balhét csinál,ha felhozom a dolgot.Tényleg én vagyok a hülye,csak nekem furcsa ez az egész?
Már évek óta együtt élünk,mindig is ezt csinálta.
:( szörnyű érzés lehet,ha nem bízol a párodban okkal.
Nálam is csak 1x kell eljátszania, és vége. Utána már nem látnám értelmét a dolgoknak. Bizalom nélkül pedig csak felesleges időpocsékolás.
Szorítok Neked nagyon, hogy minden rendeződjön:)
Miért nem bízol benne? Adott rá valaha okot?
Annyira mégsem titkolózhat előtted, ha tudod a képernyőzárja kodját, és meg tudtad nézni a telefonját. Miért ez a nagy bizalmatlanság a részedről?
Képernyőkód? Nem biztos, hogy van a telóján.
Nyilván mindent töröl, az ex is ezt csinálta.
Nincs rajta képernyőzár.
Igen,adott rá okot,viszonya volt egy hónapig(?)mellettem,mikor megismerkedtünk.Akkor szakítottam vele,de újra összejöttünk.
Én telefonom is állandóan le van némítva nagy ritkán rezgőn van,vagy akkor van felhangosítva ha tudom h fontos hívást várok!
Mégsincs titkolni valóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!