Párom folyton dugdossa a telefonját és mindig lenémítja
ha itthon vagyunk. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Azt a választ kaptam,hogy nem akarja hogy zavarjanak bennünket,ha együtt vagyunk.Halkan megjegyzem,nem üzletember,barátai sincsenek,nem tudom ki zavarhatna.Óriási balhét csinál,ha felhozom a dolgot.Tényleg én vagyok a hülye,csak nekem furcsa ez az egész?
3-as!Velem van a baj,mert zavar?Akinek nincs titkolnivalója nem viselkedik így!Nem szoktam belenézni a telefonjába,nem is fogok!
2015. ápr. 21. 10:35
12/27 anonim válasza:
Én biza bele néznék, ha ezt csinálná.Valamit biztos,hogy titkol,pláne hogy fel is kapja a vizet,ha felhozod a témát.
2015. ápr. 21. 12:16
13/27 anonim válasza:
Nalunk is hasonlo volt a telefonnal. Az elejen en is azt vallottam, nem nezek bele, mar milyen dolog volna az. Hatha elobb megteszem mint ahogy megtettem jopar honappal kevesebb idejig alazott volna meg a felesegem.
De ez nalunk volt lehet, hogy nalatok minden rendben.
2015. ápr. 21. 12:43
14/27 anonim válasza:
ideig
2015. ápr. 21. 12:44
15/27 anonim válasza:
Az én párom telefonja számomra szabad préda,pedig nyitva van benne Facebook és email fiók,minden! Szóltam neki,hogy ha zavarja,kódolja le,de azt válaszolta,hogy esze ágában sincs,ő akkor nyugodt ha tudja,hogy én belenézhetek mindenbe,mert akkor nem agyalok feleslegesen és nem szövök összeesküvés-elméleteket,ha beindul a vezérhangya!:)Jelzem így,hogy nyitva van minden,nem is tud érdekelni!:)Van olyan ember aki nem igényli a privátszférát--miért nem lehet ezt elfogadni és egyből lehúzni mind a két felet,ahogy itt szokás ugyebár?!Nem vagyunk egyformák,és ez jó,mert különben nagyon unalmas lenne a világ:)
2015. ápr. 21. 13:10
16/27 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod mivel mindig is ilyen volt.Az én exem akkor csinálta ezt amikor szeretője lett, de ő előtte simán előttem hagyta a telefonját, belenézhettem. Aztán hirtelen elkezdte rejtegetni,vagy kikapcsolta amikor velem volt. jó ideig fel se tűnt, hogy gyanús,csak amikor már más jelek is voltak, akkor lett világos.
Am én is ilyen vagyok, utálom ha a gépembe, telefonomba belenéz valaki, de én is mindig ilyen voltam,nincs titkolnivalóm.
2015. ápr. 21. 13:28
17/27 anonim válasza:
Párom is ezt csinálta a volt barátnőjével,akivel nem volt boldog. Elég szomorú, de csajozott mellette.
Már régóta együtt vagyunk, és néha még berögződésből lefordítja a telefonját. mondta,hogy megszokásból, ne haragudjak rá,de próbál odafigyelni rá.
Engem nagyon idegesítene, amiket leírtál. Járj a végére.
2015. ápr. 21. 14:32
18/27 anonim válasza:
Megcsal.
2015. ápr. 21. 14:42
19/27 anonim válasza:
Az enyém ugyanezt csinálja. És én is mindig arra gondolok, hogy biztos titkolni valója van. 2 telefonja is van. Egyiket se hagyja elöl. Le vannak halkítva ha együtt vagyunk. Az internet még véletlenül sincs bekapcsolva. És még a wc-re is viszi magával. Mi nem élünk együtt, sokat dolgozok, ideje bőven lenne csajozni. Én is mindig balhézok és kombinálok. Annyit mondott, hogy ha bármikor bele akarok nézni a telefonjába, facebookba akkor szóljak és megnézhetem. De nem tudok benne megbízni benne teljesen. Sajnos már senkiben nem tudok, nem csak benne.
2015. ápr. 21. 17:02
20/27 anonim válasza:
1000%, hogy megcsal. Tapasztalatból mondom. Ugyanez ment nálunk is, és kiderült van valakije. Azóta már szerencsére régóta ex ez a fazon. De nagyon szar volt vele. Emiatt is. Nem az sms-jeire lettem volna kíváncsi, csak maga a tudat, hogy rejteget valamit, az megingatta a bizalmamat. És nem volt alaptalan. Tök mindegy mióta csinálja. Van valakije. Ez tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!