Ti mit gondoltok erről?
Van egy nő és egy férfi plusz a közös 1 éves kislányuk.
A nő gyesen van a férfi dolgozik,ő autószerelő.
A nőnek minden hónapban oda ad 75 ezer forintot, és vásárlások alkalmával közösen fizetnek, például 10.000ft a végösszeg és 5-5 ezerre oszlik el.
A férfi az ki kalkulálja magának a benzinre valót ami kell a munkájához plusz 20 ezer forintot félre rak magának azzal a céllal hogyha ne talán szét mennek akkor legyen egy kis pénze, mert csak egy autója van.
A nőnek a szüleinél laknak egy külön lakrészes házban.
Az a véleményem, hogy ha a nőnek ez nem felel meg, akkor nem muszáj gyesen otthon maradni, illetve gyereket sem volt kötelező szülni egy olyan kapcsolatba, ahol a kapcsolat anyagi oldalával nincs kibékülve.
A magánvéleményem pedig az, hogy ha a férfi átlagosan keres, akkor marad neki is max. 100-120.000 ft-ja, a gyes+csp+75.000 szintén kb. ennyit tesz ki, tehát jogosnak tartom a felosztást.
3. mi nem házasság szerinted abban, hogy a férj egy magyar átlagfizetés több mint felét átengedni a feleségének, aki emellett a gyest és a csp-t is kapja?:)
Nem tudom te hogy vagy vele, de én a 21. században élek, és eljutottam arra a szintre, hogy nem a pénz felosztása határozza meg két ember viszonyát... szóval ha nekik ez így kapcsolat, akkor az az.
Teljesen korrekt, hol a gond? Lead a pénzből anyunak, vásárlásnál közösen fizetnek, egy kicsit tartalékol, nem is feltétlenül magának csak a tartalék kedvéért gondolom zokszó nélkül a családra költené ha vészhelyzet lenne.
Tehát hol a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!