Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Igazságtalannak tartjátok vagy megértitek?

Figyelt kérdés
Adott egy fülig szerelmes pár, akik érzik, tudják, hogy ők megtalálták a lelkük másik felét, egyszerűen imádják egymást. Pár év járás után összeházasodnak, majd gyerekük lesz. A varázs még mindig tart, s bár 20 év alatt a szerelem átalakult, de még mindig tudnak úgy egymásra nézni, mint a legelején és sokkal mélyebbé vált a kapcsolatuk is, tehát minden rendben van. Egyszer csak történik egy szörnyű tragédia, melyben a férfi életét veszti. A nő összeroppan, de az évek múlásával összeszedi magát és próbál újra beilleszkedni, boldog lenni. A nő eddig nagyon pozitiv és energikus személyiség volt, s ezért próbálja túlélni a veszteséget. Elhatározza, hogy ismerkedni fog, mert jobb esetben még azért van hátra az életéből 20-30 év, még sem akar egyedül megöregedni és meghalni. Talál is egy szimpatikus férfit, aki rajong érte, a nő is szereti, az ágyába is beengedi. Megszereti a férfit, láthatóan jól megvannak, újra férjhez megy, mert a férfi megkérte, ő házasságot akart. 10 éve házasok. A nő nemrégiben elbeszélgetett egy régi jó barátnőjével az életről. Feljött az elhunyt férje emléke is. A nő még mindig csillogó szemekkel mesél róla, ami a barátnőnek egyértlemű volt, még mindig szereti. A barátnő viccesen odamondta, hogy majd a túlvilágon látjátok még egymást. Erre a nő azt felelte, hogy ő biztos benne, és hogy már alig várja, hogy újra a karjai közt legyen. Erre a barátnő meglepve megkérdezte, hogy ha választani lehetne a mostani férjed és az elhunyt férjed között a mennyekben, akkor az elhunytat választanád? A nő erre elmosolyodott, legördült egy könnycsepp az arcán és azt mondta:ez sosem volt kérdés...
2015. ápr. 20. 20:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Azt gondolom, hogy ezt úgy írtad meg, mint egy brazil szappanoperát.
2015. ápr. 20. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy érzem hogy a mostani férj ki lett használva és csak azért kellett hogy ne legyen egyedül (de ez le is van írva)
2015. ápr. 20. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Azt gondolom, hogy okádok ettől a hányástól, arról nem is beszélve, hogy pont egy nő írta, akik képtelenek mély és őszinte érzelmekre, tehát az egész egy csöpögős hatásvadász trágyadomb.
2015. ápr. 20. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy mit gondolok? A nő a tpikus női önzés mintapéldánya, aki kihasználja a mostani párját.
2015. ápr. 20. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Én megértem.

Nyugodtan le lehet pontozni ...

2015. ápr. 20. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez van apám és a barátnője között is. Annyi különbséggel, hogy mindketten 30 évet éltek az első házasságukba és szint napra pontosan ugyan azon a napon vesztették el a házastársukat.

Aztán összeismerkedtek, már kb 5 éve együtt vannak, de házasság nem lett a dologból és igazából együtt sem élnek, de látom, hogy tényleg jól megvannak és szeretik egymást.

Azonban számomra egyértelmű, hogy a nőnek az első férje az igazi, szerintem ezt apám is tudja és talán apámnak is, anyám az igazi szerelme.

Közel a 60-hoz, ennyi év házasság után én ebben semmi kivetnivalót nem találok, sőt örülök, hogy boldognak látom őket a történtek ellenére is.

2015. ápr. 20. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem egy Szilvia/Júlia/Dr.Stefan/stbstbs rész?
2015. ápr. 20. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Abszolút megértem. Egyikük se fiatal, a férfinak is volt már nagy szerelme (gondolom, házassága is.) Mindkettőjüknek jobb, ha együtt vannak, mintha magányosan élnének, nem gondolom, hogy itt bárki kihasználná a másikat.

Különben is, most miről beszélünk? Hogy a mennyországban majd kivel lesz a nő? Ha hívő, eleve az első férjével, ha nem, akkor nincs jelentősége, azon kívül, hogy a lelki társára vágyik.

10 éve halt meg a férjem, nem múlik úgy el egy nap sem, hogy ne gondolnék rá...

2015. ápr. 20. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:
20%
"csak egyet lehet szeretni,tiszta szívből igazán!"
2015. ápr. 20. 20:44
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Folyik le a nyal a telomrol...

Amugy erthetoek a no erzesei. De szerintem ezt csak az tudja igazan aterezni, aki mar valoban volt tenyleg halalosan szerelmes. Aki nem, azt mondja onzo, hulye, stb. az kozelebe nem volt meg ilyen bensoseges kapcsolatnak.

2015. ápr. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!