Ti mit gondoltok erről? Igazságtalannak tartjátok vagy megértitek?
Én megértem.
Nyugodtan le lehet pontozni ...
Pontosan ez van apám és a barátnője között is. Annyi különbséggel, hogy mindketten 30 évet éltek az első házasságukba és szint napra pontosan ugyan azon a napon vesztették el a házastársukat.
Aztán összeismerkedtek, már kb 5 éve együtt vannak, de házasság nem lett a dologból és igazából együtt sem élnek, de látom, hogy tényleg jól megvannak és szeretik egymást.
Azonban számomra egyértelmű, hogy a nőnek az első férje az igazi, szerintem ezt apám is tudja és talán apámnak is, anyám az igazi szerelme.
Közel a 60-hoz, ennyi év házasság után én ebben semmi kivetnivalót nem találok, sőt örülök, hogy boldognak látom őket a történtek ellenére is.
Abszolút megértem. Egyikük se fiatal, a férfinak is volt már nagy szerelme (gondolom, házassága is.) Mindkettőjüknek jobb, ha együtt vannak, mintha magányosan élnének, nem gondolom, hogy itt bárki kihasználná a másikat.
Különben is, most miről beszélünk? Hogy a mennyországban majd kivel lesz a nő? Ha hívő, eleve az első férjével, ha nem, akkor nincs jelentősége, azon kívül, hogy a lelki társára vágyik.
10 éve halt meg a férjem, nem múlik úgy el egy nap sem, hogy ne gondolnék rá...
Folyik le a nyal a telomrol...
Amugy erthetoek a no erzesei. De szerintem ezt csak az tudja igazan aterezni, aki mar valoban volt tenyleg halalosan szerelmes. Aki nem, azt mondja onzo, hulye, stb. az kozelebe nem volt meg ilyen bensoseges kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!