Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válasszak? Albérlet...

Mit válasszak? Albérlet Budapesten 60 ezerét vagy ismerős háza ingyen de messzebb Bp. -től? (35 km-re)

Figyelt kérdés
A munkalehetőség,két iskolás gyermekem tanulási lehetősége,különórák, szakkörök vagy edzések lehetősége hiányában félek a vidékre költözés miatt, ugyanakkor ha az "ingyen" házat választanánk akkor azt a 60 ezret félre is tudnám tenni,hogy majd saját házat vehessünk.Nem tudom mit válasszak, melyik lenne a jó döntés?!
2010. febr. 21. 08:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ,sok hasznos infót kaptam!

Azért még várom a további véleményeket!

köszi

2010. febr. 22. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol a tobbiek mar mindent leirtak amit neked kell atgondolnod!

Attol fugg, hogy pl. a gyerek tudnak-e mar egyedul utazni? Vagy delutanonkent egyutt kellene-e haza utaznotok, bevarni egymast Pesten.

Aztan mennyibe kerulnek oda 35 km-re a berletek, vagy autoval jartok nem tudom, akkor a benzin koltseg.

Ezeket neked kell atgondolnod, kiszamolnod.

A 60 ezret nem tudnad teljesen felretenni a berletek, vagy benzin miatt.

A gyerekek mennyi idosek?

Bar az is igaz, hogy eloszor megprobalhatjatok az ingyen lakast, aztan ha nem jon be a dolog, nem erzitek jol magatokat, akkor mentek Pesten alberletbe. Alberlet mindig van, de ingyen lakas nem biztos.

2010. febr. 25. 10:36
 13/14 anonim válasza:
Sokan akik vidékre költöztek pár éven belül vissza is költöznek pestre mert rájönnek hogy a csend és a nyugalom az előny de a bejárás a régi munkahelyre az meg a hátrány. Több lesz ak öltséged. Benzin de ha nincs kocsid nem spórólsz mert vegyük a bérleted. 9600Ft a Budapest bérlet + X ezer a Volán/MÁV és akkor a gyerek(eknek) még nem vettél bérletet. Van egy menetrend ami eléggé behatárolja majd az utazásaid ha buszozol mert vidékre nem 10 percenként járnak a buszok. Ezt most olyan településre írtam ahova nem megy BKV mint pl Budakeszire. Hétvégi pesti bejutás még rosszabb. Inkább albérlet mint ingázás
2010. febr. 25. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:

én 80 km-re lakom Bp.-től és mindennap ingázom a középsuliba busszal:S Fárasztó, de még így is el tudok menni pár szakkörre vagy ilyesmire. Nekem a 2 óra utazás sok, de szerintem a 35 km elfogadható. Én nem akartam koleszos lenni, de a szüleimet sem akartam azzal terhelni, hogy lakást béreljenek, úgyhogy ez van, ezt csinálom már 2 és fél éve.

17L

2010. febr. 25. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!