Mit válasszak? Albérlet Budapesten 60 ezerét vagy ismerős háza ingyen de messzebb Bp. -től? (35 km-re)
Mindenkinek köszönöm a választ,sok hasznos infót kaptam!
Azért még várom a további véleményeket!
köszi
Igazabol a tobbiek mar mindent leirtak amit neked kell atgondolnod!
Attol fugg, hogy pl. a gyerek tudnak-e mar egyedul utazni? Vagy delutanonkent egyutt kellene-e haza utaznotok, bevarni egymast Pesten.
Aztan mennyibe kerulnek oda 35 km-re a berletek, vagy autoval jartok nem tudom, akkor a benzin koltseg.
Ezeket neked kell atgondolnod, kiszamolnod.
A 60 ezret nem tudnad teljesen felretenni a berletek, vagy benzin miatt.
A gyerekek mennyi idosek?
Bar az is igaz, hogy eloszor megprobalhatjatok az ingyen lakast, aztan ha nem jon be a dolog, nem erzitek jol magatokat, akkor mentek Pesten alberletbe. Alberlet mindig van, de ingyen lakas nem biztos.
én 80 km-re lakom Bp.-től és mindennap ingázom a középsuliba busszal:S Fárasztó, de még így is el tudok menni pár szakkörre vagy ilyesmire. Nekem a 2 óra utazás sok, de szerintem a 35 km elfogadható. Én nem akartam koleszos lenni, de a szüleimet sem akartam azzal terhelni, hogy lakást béreljenek, úgyhogy ez van, ezt csinálom már 2 és fél éve.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!