Mit válasszak? Albérlet Budapesten 60 ezerét vagy ismerős háza ingyen de messzebb Bp. -től? (35 km-re)
Szerintem 35 km nem a világ, az kb durván 1 óra út. Szerintem simán belefér, ugyanúgy lehet mellette Pesten mindenfélét csinálni.
Ha tehetném én is Pest körzetébe költöznék kertesházba.
Egyébként hol találtál 60 ezerért albérletet? Pest melyik részén van?
nehezebb megszervezni az életet persze úgy távlatból, de nem lehetetlen. sőt nézd meg, a tehetősebb rétegek egyenesen menekülnek bp-ről a környező kisebb településekre és onnan járkálnak be, ez már egy jó ideje megy és megvannak az okai.
Attól függ hol van aza vidék, milyen a közéekedési lehetőség ...
Na és még egy érv: amai helyzetben bizony a havi 60-nak is megvan a maga helye sztem, bár kicsit számolgassatok papíron, hogy az utazgatásokkal együtt is megéri-e.... ha igen, én a vidéket választanám.
Nézd,nagyjából már leírták miért lenne hasznos az ingyenlakás! Szóval ez már csak kiegészítés:
a gyerekek részéről hasznos lenne az ingyenlakás:
pl. fél hétkor fölkelted őket,addig csinálsz nekik reggelit míg rendesen fölkelnek. Fölöltöznek,megmosakszanak,reggeliznek(stb.). Idultok kb. háromnegyed hétkor. 35km kb. fél óra,vagyis negyed nyolcra be is érnétek. És itt a lényeg,ha valamit nem tanultak meg,addig az autóban,vagy a vonaton simán megtanulhatnak fél óra alatt!:). És akkor még van 15 perc beérni a suliba.
A Te részedről lenne hasznos az ingyenlakás:
Nemtom meddigre kell beérned,legyen pl 8. Ugye akkor beértek negyed nyolcra,elkíséred a gyerekeket,addigra lesz fél nyolc. Van még fél órád. Ha addig nem kávéztálvagy reggeliztél,akkor csak beülsz egy kávézóba,iszol kapuccsínót,olvasol addig egy újságot,vagy megeszel egy szendvicset,és lesz időd még munka előőtt lazítani kicsit:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!