Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva ebben...

Jogosan vagyok kiakadva ebben a helyzetben? Válás, és gyerek kérdés

Figyelt kérdés

A férjemmel elváltunk egymástól, lassan 7 hónapja. Pont a pici születése előtt. Akkoriban már régóta tartó kapcsolata volt egy nála jóval fiatalabb nővel, aki akár a lánya is lehetne.

A volt férjem a hétvégéket együtt tölti a babával, el is viszi magához péntek este és vasárnap este hozza vissza. Viszont a lány ott lakik a volt férjemmel és a lányka is sokat szokott segíteni a kicsivel kapcsolatban, ami bevallom, hogy aggaszt.

Normális a helyzet, vagy velem van a baj, hogy egy idegen nő van a lassan 7 hós picim közelében?

N

(volt férjem 47 éves, a lány 21)

2015. ápr. 19. 19:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
35%

kedves 20-as, nem vagyok sem anya sem öreg, 25 vagyok

és ismerek sok fiatalt aki apja korabelivel van és nem azért keresi az ilyen pasikat mert nem találna korban hozzá illőt hanem a pénzért vagy mert apakomplexusos

igen vannak vonzó 40 éves pasik, de h tartós és valódi szerelem húzódik mögötte hát nem!! és míg nem vagy abban a helyzetben járhat bárkinek a szája, de én tudom h az ilyen lányoknak az anya totál kiakad ezen és magát ostorozza h hol rontotta el....

2015. ápr. 20. 09:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyugi, a lányka pár hónapon belül le fog lépni. Te is voltál 21 éves, emlékezhetsz még, hogy ebben a korban pont nem egy vén f&szra meg egy csecsemőre vágynak a lányok :)
2015. ápr. 23. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!