Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlhisztizem vagy jogosan...

Túlhisztizem vagy jogosan esik rosszul párom viselkedése?

Figyelt kérdés

Még a héten megbeszéltük, hogy vasárnap elmegyünk kirándulni. (júniusig ez az egyetlen nap, amikor mindketten ráérünk)

Én közben lebetegedtem, de mondtam páromnak, hogy az sem érdekel, ha lázas vagyok, csak mozduljunk ki, mert nagy szüksége van a kapcsolatunknak egy kis változásra, beszélgetésre.

Tegnap ő elment bulizni és reggel 6-kor ért haza ittasan. Még mindig alszik, de ha felébred sem tudunk sehova menni, mert másnapos lesz és olyankor rosszabb, mint egy hisztis kislány.

Nem kértem, hogy maradjon mellettem, ápoljon (pedig nagyon jól esett volna), csak gondoltam magától értetődő, hogy jó volna időben és egyben hazaérni, hogy ezt a mai napot ki tudjuk használni. Tudom, nem gondolatolvasó, de akkor is.

Ti mit reagálnátok erre? Vagy hogyan viszonyul hozzátok a párotok ha betegek vagytok?

2015. ápr. 19. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem öltözz fel,és menj el egyedül valamerre szó nélkül,és csak későn menj haza.
2015. ápr. 19. 11:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodom, hogy elmegyek egyedül sétálni. Amúgy is szükségem van egy kis levegőre. Azt nem tudom megcsinálni, hogy csak estére érjek haza, mert annyira nincs erőm, hogy két sarok után már elfáradnék, de egy közeli kávézóig még vígan eljutok egy könyvvel. :)
2015. ápr. 19. 12:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hisztizni nem kell, de érthető ha rosszul esik.

Az hogy valaki ittasan jön haza, nem jelenti, hogy részeges. Ezt üzenem az egyik hozzászólónak.

Nálunk egyszer volt ilyen a párommal. Megbeszéltük hogy szombaton meglátogatjuk tesómékat, meg a 3 hónapos kislányukat. Elment inni péntek este, ezzel semmi gond nem volt, de olyan mértékben berúgott, hogy délben alig bírtam felkelteni, hogy menni kéne, végül ott hagytam és elmentem egyedül tesómékhoz. Akkor eléggé berágtam rá.

Azóta jobban odafigyel az ilyenekre. Illetve ha van másnap valami közös program, vagy akár csak neki valami dolga, akkor szólok neki, hogy úgy igyon hogy másnap használható legyen.

A betegséget illetően, napközben főz nekem, este teljesen felesleges, hogy maradjon pátyolgatni. Soha nem kértem, hogy maradjon otthon velem. Eleget segít napközben, ha hétvégéről van szó.

Mondd meg neki, hogy te kirándulásra számtottál ma, ezt beszéltétek meg és rosszul esik, hogy ennyire taccsra vágta magát.

2015. ápr. 19. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sem tetszene, de azt nem értem, mit kell rajtad ápolni, ha dolgozni tudsz...
2015. ápr. 19. 13:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Dolgozni tudok-nem tudok: muszáj! Lázasan is bejártam, mert ha nem, akkor gyorsan találnak a helyemre mást (és ezt közölte is velem/minden dolgozóval a főnök)
2015. ápr. 19. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontozol e, bementél, dolgoztál, tehát nyilván a lakásban sem szorulsz ellátásra. Látod, kirándulni is tudtál volna...

igen, szemétség, hogy leitta magát, és tönkretette a tervezett programot, de ennek semmi köze a betegésgedhez.

2015. ápr. 19. 15:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit. Mindenki a kérdésemre válaszolt, innentől kezdve számomra minden válasz hasznos volt.

Azt meg még nem szoktad meg, hogy néhány unatkozó vízfejű így éli ki az elfojtott vágyait? Ha zavarnak a pontok, nem kötelező válaszolni...főleg nem ilyen hangnemben...-.-

A többieknek köszönöm a válaszaikat! Sokat segített, hogy névtelenül is, de meghallgattatok.

2015. ápr. 19. 21:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Na azóta mi van, beszéltetek már erről?
2015. ápr. 19. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"a héten megbeszéltük" - ő meg nem tarja be, ez gáz.

(Szerintem a többi része se jópont)

2015. ápr. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!