Ebben a helyzetben elismernétek hogy a férjeteknek volt igaza? Vagy egyáltalán mit csinálnátok?
Először is a legtöbb boltban meg lehet csinálni azt, hogy ezt a tabletet visszaviszed és az árát beszámítva veszel egy drágábbat, jobbat.
A férjednek igaza volt, legközelebb hallgass rá, de még jobban teszed ha a kinézett eszközről (bármi is az) elolvasol pár tesztet és felhasználói véleményt, tele van a net ilyenekkel (főleg angolul, pl. tablet xyz review).
"Akadozik, lefagy"
Talán nem a megfelelő op.rendszer van rajta.
Talán egy karbantartás elég neki.
Egyáltalán mit csinálnék?
Ezt a kérdést a számítástechnika rovatban nyitnám meg.
És elvinném egy szervizbe a gépet.
Megérdemled, ha ennyi eszed van!
És simán elé állnék egy zavartan elmotyogott bocsival, amiért ekkora hlye voltam.
Bár, nálunk alap, hogy megbízunk a másik szavában - pláne, ha jobban ért ahhoz a bizonyos dologhoz.
"Én egy bordót néztem ki..."
Valóban a szín a legfontosabb tulajdonság, hisz mindent az határoz meg... Vagy mégsem?
Egy nő sosem ismeri el, hogy a férfinek van igaza. Ehhez tartsd magad.
Egyértelműen Ő a hibás, hogy hagyta neked, hogy rossz döntést hozzál. Férfiként az lett volna a dolga, hogy megvédjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!