Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok gonosz "mostoha"?

Most én vagyok gonosz "mostoha"?

Figyelt kérdés

Páromnak új munkája lett (nem jó szántából) és minden vasárnap reggel 6-tól másnap reggel 6-ig munkája van.

Na, de ugye a gyerek láthatási joga (sokak szerint kötelessége) 2 hetente szombat reggeltől vasárnap késő estig van.

Eddig ugye úgy volt több évig, hogy szombat reggel mentünk a gyerekért, és csak vasárnap késő este vihettük haza.

Viszont most csak a szombat a szabad.

Így is elég gáz, mert a párom pénteken is éjszakás, tehát NULLA alvás után kell szombat reggel fél 7-re a gyerekért mennünk, és csak este 6-7 körül vihetjük haza.

Másnap (vasárnap) a páromnak reggel 5-kor kell kelnie, mert kezdődik egy 24 órás műszakja.

Hétköznap nem hozhatjuk el a gyereket, mert akkor az ex szerint NEM ÉRDEMES pár órára.

Ha szombaton délután akarjuk haza vinni, hogy a párom tudjon aludni pár órát, akkor az ex nem engedi, mert szerinte annak nincs értelme, ha reggel 7-től délután 2-ig van itt. Csak ha estig maradhat.

Ha én azt mondom, hogy szerintem tök normális, ha a gyerek itt van "csak" 7 órán át, akkor én vagyok a rossz a gonosz.

Mit lehet tenni ilyenkor?

Egy 13 éves gyerekről van szó.

Nem hajlandó még 1 megállót sem BKV-val menni, csak akkor akar nálunk lenni, ha kocsival hozzuk és visszük, és mindegy hogy téli, tavaszi, nyári, stb. szünet van, ő nem akar itt aludni, viszont "pár" (7) órára meg ne hozzuk ide.

2015. ápr. 17. 23:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

13 éves mér megérti hogy hogy az apja fáradt és alszik

addig néztek egy filmet, netezik, megtanitod fözni...

1 délutánt kell megoldani 2 hetente...

2015. ápr. 18. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!