Ha a párod külföldre szeretne költözni, egyértelmü lenne, hogy te vele tartasz, vagy lenne visszatartó erő?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 14:08
11/16 anonim válasza:
Jelen helyzetben igen. Az én karrierem még a fasorban sincs, így ha neki esélye lenne kinn felépíteni, örömmel mennék utána. Ha nekem itt már lenne valamiféle felépítményem, akkor is jó eséllyel mennék, maximum kis idővel később, nem csupasz seggre. A végső célunk így is úgy is az, hogy el innen, amint lehet.
12/16 anonim válasza:
Lenne visszatartó erő. Anyukámat nem szeretném itt hagyni. Viszont azt sem szeretném, hogy a férjem kiköltözzön egyedül. Nekem ők ketten a világon a legfontosabbak....nem tudnék kettőjük közül választani..
13/16 anonim válasza:
Akkor tartanék vele, ha én is mennék akarnék és közösen beszéltük volna meg a döntést.
14/16 anonim válasza:
Szeretne külföldre költözni. De egyértelmű, hogy nem állít ilyen döntés elé. Néhányszor már átrágtuk a dolgot, még át is fogjuk. Egyelőre én lediplomázom, aztán mindketten ráállunk a nyelvtanulásra. Utána ha találunk állást, akkor megyünk. De a semmire nem.
15/16 anonim válasza:
Nalunk en voltam az aki menni akart mindenkeppen.
Meg is tettuk (akkor meg disszidalni kellett) 30 eve es eletunk legjobb donteset hoztuk meg. soha nem koltoznek vissza.
16/16 anonim válasza:
Bár velem tartana a barátnőm is. Ő itthon szeretne maradni, én messzire menni. Nem szakító ok, de megnehezíti a dolgunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!