Egy gondos, gyermekével törődő apa nézheti tétlenül hogy a volt felesége saját luxus igényeire költi a gyerektartást?
tehát te neveled a gyerekedet, és az anyukától nem kérted el a gyerektartást, hogy enni tudjon.
akkor miért költené luxus dolgokra a pénzt?
Nekem annyira, de annyira gázosak az ilyen jellegű kérdések. Jajj, a gyerektartást anyuka erre meg arra költi..jujj, hogy néz ez már ki... Pfejj.
Én azt mondom, hogy amíg a gyerek semmiben nem szenved hiányt, TELJESEN MINDEGY? hogy a konkrétan gyerektartás mire megy. Kozmetikumra, ételre, ruhára, gyógyszerre, vagy éppen a telefonszámlára... Ha a gyerek mindent megkap, addig ez tök mindegy. Csak szarrágó, gec.iskedő emberek szívóskodnak ilyen kérdéseken....
Kedves 15-ös: feltetted azt az abszolút logikus és kihagyhatatlan kérdést, amit én is szerettem volna. "Legalább tudjon enni a volt feleség"- írja a kérdező - dehát akkor milyen "luxuscikkekre" költötte - állítása szerint a gyerektartást? És honnan tudja, hogy mikor, mit vásárolt, miből?
Apukánk, netán, egyike a mind gyakoribb nőrágalmazóknak?!
Nem értem, mi a kérdés...
21:18kor felteszel egy kérdést, és 11 perc múlva bejelented, hogy sajnálsz minket, - a lányod meg veled él már...
Azt kérdezed, jól tetted-e?
Gondolom igen, ha megváltoztatták a gyerek elhelyezését, annak oka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!