Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon rossz nekem. Mit...

Ez nagyon rossz nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval apu elvileg kibírhatatlan, nyeheg mert fáj a dereka, ezmiatt anyuval és a többi családtaggal kiabál, ha ezt mondom neki akkor meg én vagyok a hibás. Már ott tartunk hogy amikor apu itthon van, anyu valami elfoglaltságot akar keresni magának hogy ne legyen itthon, és azt mondják hogy nem jó ha itthon van apu. Ez nagyon rossz nekem. Eleve milyen család az ahol menekülni kell?? Nem akarom hogy ez így legyen. Nem akarom hogy így éljünk. Nekem már csak pár évig kell, de anyunak egész életében. Hogy tudnám ezt megváltoztatni? Félek hogy ebből egyszer válás lesz. Mi ilyenkor a teendő? Úgye ilyen helyzetekben a gyerek nem tud mit csinálni, de amit tudok megcsinálnám.
2010. febr. 20. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Ha jol értettem az apukàdnak faj a hata és ezért kiabal veletek.Nem gondolod,hogy talan ti nem vagytok vele kedvesek,talan egy kis biztatasra var,hogy majd elmulik,apu minden rendben lesz,meg fogsz gyogyulni.Az anyukad is menekul,ez sem szep dolog,neki is fajhat meg a hata.Ha viszont hatfajas nelkul is kiabal,akkor mar mas bajok is vannak.A szulok kapcsolata,talan zatonyra futott.Kerdezd meg apukadat mire van szuksege,miert kiabal,hogy te szivesen segitesz neki barmiben,csak ne kiabaljon,mert nem erzitek igy jol magatokat.

Mind2 szulot kerdezd meg,hogy mi a gond 2-juk kozott.

2010. febr. 20. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:
én megcsinálom amire apu megkér. Én segítek neki. Velem nincsen gond.
2010. febr. 20. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle egy alkalommal, hogy arról ki tehet, hogy fáj a dereka? Mert gondolom nem ti, úgyhogy akkor ne rajtatok vezesse le. Mondd el neki azt is, hogy attól nem lesztek megértőbbek, ha veletek kiabál és enélkül is megtesztek mindent, amit csak lehet.
2010. febr. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!