Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne keszitsen...

Mit tegyek, hogy ne keszitsen ki ez a helyzet?

Figyelt kérdés

3 eve a szuletesnapomon ongyilkos lett edesapam. Ra egy honapra kovetelni kezdett tolunk valami pesti maffia az oroksegemet ( haz, 3 auto ). azota, azaz 3 eve folyik rola a targyalas es most ugy nez ki, megnyerik a pert es visznek mindent az oroksegembol. Par napja feltuntek a varosomban, ahol elek, es ez rettegessel tolt el. Ezek miatt sajnos vagdostam is magamat, amire nem vagyok buszke. Ha ez nem lenne eleg, meg a neveloapam is azzal fenyegetozik, hogy ongyilkos lesz, mert semennyi szeretetet nem kap anyatol. Egyszoval nehez helyzetben vagyok. Segitsetek, hogy tudom atveszelni ezt a ket evet amig meg kiskoru vagyok?

16/L

2015. ápr. 14. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat semmikepp se azzal, hogy te is ongyilkos leszel!!!! Mire jo az?! 3 kocsi, meg egy haz annyit er, mint az eleted? Ne viccelj mar! A neveloapad eleteert se te vagy a felelos!
2015. ápr. 14. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én valamit nem értek. A maffia perel benneteket? Ez komoly?

Feltételezhetően sajnos apád nem volt egy tisztességes ember, tartozott valamerre.Így az örökséged talán nem is létezik, nem a tiéd, mert elbaltázta. Én ennyit tudok az írásodból leszűrni, de egészítsd ki ha nem így van.

2015. ápr. 14. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem könnyű helyzet, nagyon erős vagy, hogy eddig kibírtad!

Az apukád öngyilkosságodra próbálj ne úgy gondolni, mint aminek köze van a te születésnapodhoz, mert nincs. Vagy depressziós volt ,vagy nagyon szégyellte magát - akár előtted is, és a szülinapodon elgondolkodott rajta, hogy jobb életet akart neked. De lehet, hogy nem ilyen szép a helyzet. Akkor is, ez már három éve volt, próbáld meg elfelejteni. A nevelőapádnak esetleg mondd az,t hogy Kéred, ne fenyegessen öngyilkossággal, te még szinte gyerek vagy, nem tehetsz róla, hogy neki rossz. és hogy nem tudod elképzelni, hogy te hogy tudnál neki segíteni.

Az apukád és úgy néz ki, hogy az örökséged is elment, ezeket el kell engedni, ha utóbbiról a bíróság is kimondta. A maffia feltűnése konkrétan is érint téged, tehát mondjuk megfenyegettek téged, vagy csak látod őket és nem örülsz ennek? 42f

2015. ápr. 15. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak feltuntek itt a varosban, es tudom, hogy miattuk halt meg apa, mert ot megfenyegettek! Kepesek lennenek eroszakhoz folyamodni velem, vagy akar a csaladommal szemben is, hiszen maffia.. Csupan csak rettegek, hogy mikor jon el ez a pillanat.
2015. ápr. 16. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Óvakodj a kindermaffiától, mert veszélyesek. Bíróságon intézik az ügyeiket.

Semmi közöd nincs apád tartozásaihoz.

2015. júl. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!