Örökbefogadnátok egy kisgyermeket?
Nem veszed sertesnek, ha megkerdezem, hogy hany eves vagy? Gazdag emberek azert adnak hatalmas adomanyokat, mert ok igy tudnak segiteni. Nem fogadhatnak minden kis afrikai arvat orokbe, meg azert ez egy hatalmas dontes is, megiscsak egy gyerek eleterol van szo. Hidd el egyebkent, hogy sokan orokbefogadnak kozuluk, mindenki ugy segit, ahogy tud. Nem ertem, hogy egy orokbefogadott gyerek miert lenne idegen, ha te neveled a te ertekeidet fogja tovabb vinni es teged fog viszontszeretni, szuleikent kezelni. Abban biztos lehetsz, hogy ot nem fogja erdekelni, hogy nem a te veredbol van, ez az egesz en verem-mas vere szemlelet amugy is tipikus kozepkori felfogas.
'Lesz majd egy generáció, ha örökbefogadsz, ami a férjed nevét viseli majd, de mégis ki tudja, hogy ki is ő valójában!' - a gyerek azza valik, amive te formalod. Szomoru, hogy ilyen maradi velemenyek a mai vilagban meg elofordulnak.
Nem tamadlak ezzel, bantani sem akarlak, csak szerintem nem gond az, ha a vilaggal egyutt mi is fejlodunk.
kiegészíteném. A támogatást nem az anyagi javakra értem. És ami a legfontosabb otthont ad neki.
Csak azért mert a gyerekek akik az árvaházban vannak, a vér szerinti szüleit (sajnos nem találtam rá kifejeztést) szülőnek nem nevezném, akinek a gyermeke árvaházban él.
20:37
Hát teljesen hasonlóan gondolom én is. Saját valahogyan nem tudom, de a gyerekeket nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!