Szerintetek ha különváltak az útjaink a 4 éves kisfiam édesanyjával, azért illik az édesanyjának anyák napjára, névnapra, stb virágot vennem, hogy a pici felköszöntse?
Igen, mert neki az anyja marad. Itt már szülői, nem házastársi szerepről van szó.
Mondjuk halkan hozzátenném, hogy én az apák napjának (június harmadik vasárnapja) is nagyobb nyilvánosságot adnék, mert szerintem méltatlanul vannak az apák "kihagyva" ebből.
Szerintem illik, m attol meg, h Ti elvaltatok, a gyereknek o az anyukaja es a gyerek szemszogebol fontos ez. A paromnak is van egy 13 eves gyereke egy egyejszakas kalandbol. Gyuloli a not es szegyelli is, de soha nem ereztette a gyerekkel es megadja a kello tiszteletet a gyerek elott az anyjanak. Anyak napjara meg a csaj szulinapjara a fiaval egyutt vesz vmit a parom a gyerek anyjanak es azt a gyerek adja oda neki.
Bar en se birom a not, m tenyleg gaz, de jo dolognak tartom, h nem a gyereken csattan az, h a szulok kozott nincs jo viszony.
Igen! A kicsi a te fiad, és neked kell megtanítanod arra, hogyan köszöntse fel az édesanyját, és később más hölgyeket is.
Szerintem nagyon helyesen gondolkodsz, ki más tanítaná meg erre?
De jó olvasni, hogy ilyen férfiak még vannak! :) Minden tiszteletem. Az pedig szintén nagyon jó, ha a kisfiadat is megtanítod az ilyesmi lovagiasságra. :)
Sajnálom amit írtál kommentben, hogy még nem tetted túl magad rajta. Majd idővel jobb lesz, kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!