Nagyon proli és egyszerű lenne itthon a 4 fal között megkérni a barátnőm kezét?
Szerintem nem, az is tud romantikus lenni, ha megtalálod a megfelelő pillanatot!
de te is mered a párod hogy milyen tipus.
Beszelunk ezekről, nem is keveset,de a lanykeres mégiscsak egy meglepetés.
Nekem a 4 fal között kérte meg a férjem a kezem, ráadásul olyan lepukkant itthoni cuccban voltam, amit már az erkélyre sem veszek fel, mert főztem, és a komplett étlap rajta volt :D
Számítottam rá pedig, mégis sírtam, mint egy gyerek, nem örültem volna, ha ennek más is szemtanúja.
Nekem az lett volna a legromantikusabb, ha lefekvésnél az ujjamra húzza az ágyban :) Majdnem, mert én feküdtem az ágyon, ő meg mellé térdelt :)
Úgyhogy abszolút nem proli :) Sok boldogságot! :)
Nem az számít, hogy hol, hanem hogyan. Nekem is itthon kérte meg a férjem a kezem, de nagy meglepetés volt és csodálatos. Tele pakolta a házat (400 szál) a kedvenc virágommal, kirajzolt velük egy kis ösvényt, szivecskét, mindenhopva tett belőle, aztán ott várt a gyűrű. Reggel ezzel ébresztett :)
De ha, ahogy a zelőző mondta, odahuppant volna mellém a kapéra, hogy leszela feleségem? Hát, igent mondok, d enem lenne ilyen szép emlék.
x25: ez igaz? Gratula :)
Én is szeretnék ilyen pasit :)
Utolsó, persze, hogy igaz :)
Köszi, de ez már 4 éve volt :)
Na, mi volt? :)
Én csak így örülnék neki, szerintem a lánykérés kettőnkre tartozik, nem random emberekre, én szeretnék akkor kettesben lenni a párommal.
A kincskeresős ötlet zseniális! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!