Nagyon proli és egyszerű lenne itthon a 4 fal között megkérni a barátnőm kezét?
10 # vagyok.
még annyi, hogy a séta sem rossz ötlet, de akkor legalább olyan helyre sétáljatok, amihez köt valami érzelmi kötelék. pl első randi helyszín, első csók helye. stb:)
nekünk van egy kis félre eső pad a város szélén, ahol átbeszéltük hogy mit akarunk egymástól. azóta vagyunk egy pár. amikor arra járok mindig megdobban a szívem, visszagondolva a régi dolgokra.
szóval ha van valami ilyen hely, akkor az is jó lehet
Majd kérlek írd meg, mi volt?
Sok boldogságot kívánok nemtek!
Majd kérlek írd meg, mi volt?
Sok boldogságot kívánok nektek!
Nos, én eleve nem vagyok híve a váratlan lánykérésnek, mert egy normális kapcsolatban nem váratlanul jön. Sőt, eleve már beszélnek róla a felek, hogy együtt tervezik a közös jövőt.
Legyél azért egy kicsit ötletesebb. Nem drága dologra gondolok, nem kell hozzá a Bahamákra utazni vagy drága étteremben a pezsgős pohár alján elrejteni a gyűrűt, az elég snassz.
Inkább, pl., most jutott eszembe, ha a barátnőd szeret kirándulni, akkor elrejteném valahol a gyűrűt a földben, és szerveznék egy geocaching kirándulást, és neki kéne megtalálni.
Nekem ha a párom egyszer majd megkéri a kezem,nem azt fogom nézni, hogy hol teszi ezt,hanem örülni fogok mint majom a farkanak, hogy úgy gondolja,hogy a kapcsolatunkat egy kicsit magasabb szintre akarja emelni,és úgy gondolja,hogy velem szeretné összekötni az életét. (Mert nálam az eskuvonek, ahogy egy csoknak is,van még jelentősége. )
Aki meg extrabb helyre vágyik, az meg csak divatból akar házasodni, vagy nem tudom, de egy lanykeres nem arról szól szerintem,hogy hol kérik meg az ember kezét, hanem a gesztus.
Aztán lehet lepontozni a sok felhajtasra vágyóknak.
#18: Messze nem vagyok a felhajtás híve, le sem pontozlak, de fel sem, mivel a te írásodból az jön le, hogy rád csak a várakozás szerepe hárul, és majd örülsz, mint a majom a farkának, ha az Úr "magasabb szintre" akarja emelni a kapcsolatot.
SZóval nekem a kölcsönösség hiányzik csak a válaszodból, mert ez kettőtök döntése, és nekem az a természetes, hogy előtte már beszéltek róla, hogy együtt szeretnétek élni a hátralévő időben.
Szerintem főzz vacsit vagy rendelj tortát, vegyél virágot, gyertyákat, legyen meghitt.
Ami szerintem tök jó ötlet az a "kincskeresés". Elrejtesz pár cetlit a házban, mindegyikre írsz egy okot, hogy miért szereted és egy kis segítséget, amivel megtalálhatja a következőt. Az utolsóra ráírhatod, hogy gratulálsz, megtalálta az utolsót és forduljon meg, aztán ott térdelsz előtte:) Szerintem ez egyedi és romantikus. 4 fal között van , mégis különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!