Hány éve ismeritek a párotokat? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Gyerek van?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 08:30
21/44 anonim válasza:
Születésem óta ismerem, szeptemberben lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk és az 5. házassági évfordulónk is.
Én 26 leszek, ő 36. Két lányunk van (3 és 2 évesek).
22/44 anonim válasza:
2,5 eve ismerem, azota is vagyunk/lakunk egyutt. 1 eve vagyunk hazasok. Egy kozos baba van, meg nekem még van egy lanyom az elozo hazassagombol.
En 27 eves vagyok, ferjem 25.
23/44 anonim válasza:
Én 26/N Ő 32/F
3 éve vagyunk együtt,hivatalosan 3 éve ismerem,de láttam párszor már a faluban azelőtt
Nincs gyerek
24/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Számomra Mindenkié hasznos volt és mentek a zöld kezek 😊!
2015. ápr. 10. 11:16
25/44 anonim válasza:
6 éve ismerjük egymást, egy hónap híján 2 éve vagyunk együtt. Gyerek még nincs (majd szeretnénk mindketten), de még házasok sem vagyunk, így előbb az lesz.
25/N és 27/F
26/44 anonim válasza:
Általános iskola óta ismerem a párom. 8 éve vagyunk együtt. Egy 2 éves lányunk van. Én 26 éves vagyok, férjem 31.
27/44 anonim válasza:
6,5 éve ismerjük egymást, 6 éve vagyunk együtt, nyáron lesz 3 éve, hogy összeházasodtunk. 1 babánk van, jövő héten lesz 1 éves.
29N, 37F
28/44 anonim válasza:
Én 26 éves leszek idén, párom 31 múlt. Technikailag kb. 4 éve ismertük meg egymást, de akkor csak tanórán voltunk együtt egyetemen... aztán kb. 1 évre rá rámbukkant neten... elvileg már akkor is tetszettem neki, de vmiért nem mert szólni. Szóval májusban lesz 3 éve, hogy hivatalosan együtt vagyunk, tavaly eljegyzett, gyerek még nincs.
29/44 anonim válasza:
21 voltam mikor megismerkedtünk, 3 évvel ezelőtt. Ő akkor volt 30. 3 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt, idén házasodunk. :) Én 25 leszek idén nyáron, Ő 34. Gyermeket 2 év múlva szeretnénk vállalni.
30/44 anonim válasza:
10 éve ismerjük egymást és azóta is vagyunk együtt. 28 évesek vagyunk és van egy lassan 1 éves kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!