Ti elneveznétek így a leendő gyermeketeket?
A párom egy koràbbi szexpartnerének a neve borzasztóan tetszik, de rosszul leszek ha rágondolok, mert nem bírom elviselni a tudatot hogy ugyanúgy èrt hozzà ahogy hozzàm is, ilyesmi, lehet hogy ez gyerekes de ez nálam mindig is érzèkeny téma volt...
Mindig is ezt a nevet akartam adni a gyerekemnek, de fèlek hogy mindig ez a r*banc jutna eszembe róla nekem is meg a pàromnak is, szerintetek?
Ráadàsul a barátom pontosan tudja hogy nálam ez érzékeny téma, és ennek ellenère vagy pont ezèrt mindig ezzel a csajjal példàlózik ha összeveszünk, hogy én nemigaz hogy nem vagyok képes erre meg arra a dologra, meg nem igaz hogy én ilyen vagyok, bezzeg XY (a csaj)... szóval tènyleg rosszul leszek szó szerint, ha rágondolok
"Ráadàsul a barátom pontosan tudja hogy nálam ez érzékeny téma, és ennek ellenère vagy pont ezèrt mindig ezzel a csajjal példàlózik ha összeveszünk"
Nemhogy gyereket nem szülnék neki, hanem pàros làbbal rugnàm ki ebben a pillanatban.
Én nem adnám.
És ahogy kiejtené a száján, hogy "bezzeg XY", azzal a lendülettel raknám ki a szűrét, hogy akkor lehet menni hozzá, ha ő jobb volt.
Nemhogy gyereken nem gondolkoznék, de azon biztos, hogy van-e jövője a kapcsolatnak.
Jézus, minek ide még gyerek is nektek?!
1. Nőj fel!
2. Rendezzétek a kapcsolatotokat vagy szakítsatok.
"és ennek ellenère vagy pont ezèrt mindig ezzel a csajjal példàlózik ha összeveszünk, hogy én nemigaz hogy nem vagyok képes erre meg arra a dologra, meg nem igaz hogy én ilyen vagyok, bezzeg XY (a csaj)..."
És ezt a férfit választottad a leendő gyermeke(i)d apukájának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!