Mi a véleményed a Rudolf névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 15:20
1/27 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, Télapó piros orrú rénszarvasa jut eszembe róla :)
2/27 anonim válasza:
a macskám!!!! és kiderült, hogy lány..
3/27 anonim válasza:
Kisse nevetseges, annak ellenere hogy olyan komolynak tunik ahogy kimondod. Nalunk a kornyeken sok cigot hivnak igy.
Miert kerdezed?
4/27 anonim válasza:
A télapó rénszarvasa nem rossz:)de nekem tetszik a Rudolf név.Olyan hercegi:) Bár a Rudi már nem annyira.Akkor inkább Fülöp legyen.Füli:))
5/27 A kérdező kommentje:
Testvéremet hívják így, akit nagyon szeretek, ezért a neve is tetszik. Kívácsi vagyok, hogy valaki akinek semmi köze nincs hozzá, mit gondol róla.
2010. febr. 19. 15:28
7/27 anonim válasza:
szerintem szokatlan név...de aranyos...Mária Teréziának is igy hívták az egyik gyerekét!
8/27 anonim válasza:
Bár van ilyen rokonom nekem is, de bizony nekem is a rénszarvas ugrik be elsőre.
10/27 anonim válasza:
Szintén a világító orrú rénszarvas jut róla az eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!