Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy a...

Elegem van abból, hogy a barátom mindig minden téren csak ígérget?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Együtt még nem élünk, mindenben csak ígérget, és van száz kifogása, hogy most miért nem. De majd az év végén, majd ekkor majd akkor. Már elegem van ebből. És közben meg vigyorog. Mintha nem értené, hogy az nem a valóság, hogy majd lehet hogy valamit csinál fél év/egy év múlva. Most komolyan, nincs egy olyan férfi, aki a párkapcsolatban nemcsak ígérget? És ezzel nem provokálni akarok, hanem komolyan kérdezem.

2015. ápr. 8. 15:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Ha apróbb dolgokról van szó, akkor is gond...mert ha ilyesmiben folyton halogat, akkor a nagy döntésekben is fog a későbbiekben.
2015. ápr. 8. 16:16
 22/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ. Sok értelmeset írtatok.

Még azt szeretném leírni, hogy úgy érzem, hogy amikor neki kell a társ, akkor meg tud találni (akkor milyen jó, hogy meghallgatom, hogy vagyok..), amikor meg én akarnék valamit, akkor meg "majd" a válasz.

2015. ápr. 8. 16:20
 23/29 A kérdező kommentje:

Mr King, igen, nagyon igaz, amiket írsz.

És ha valaki az apróságokat is ennyire halogatja, mit ő, akkor mi lenne a nagyobbakkal.

2015. ápr. 8. 16:30
 24/29 anonim válasza:
88%

Mintha magamat olvastam volna....úgy 1 évvel ezelőtt...:)

Hagyd a fenébe, én 3 évig kínlódtam egy ilyen alakkal..és nem éri meg....Ha ő is úgy gondolná a kapcsolatotokat ahogy te, akkor tenne a közös célokért..nem csak odázna mindig....az ily pasikra nem éri meg várni.

2015. ápr. 8. 17:06
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Csöppet önző a párod.

Ha legközelebb szexet akar, akkor mondd neki, hogy majd az év végén :D

Amúgy, ha tényleg nem képes fejlődni és továbbra is halogat dolgokat, akkor érdemes elgondolkodni a váltáson, mert még nem laktok együtt, de ha rajta múlna akkor nem haladnátok semmit. Ő kényelmesen elvan, neki annyira jó vagy, hogy megkapja a buksi simijét, de hogy valamit is tegyen a kapcsolatért... Ezzel az emberrel nem terveznék jövőt, biztos találsz jobbat is.

Hogy hol, azt sose tudhatod, lehet a szupermarketben,a buszon, a parkban, egy rendezvényen, a neten.... bárhol, csak nyitott szemmel kell járni, esetleg ha van hobbid, akkor annak a fórumait, személyes találkozóit keresni, mert egy közös érdeklődési pontból már könnyebb elindulni.

2015. ápr. 8. 17:59
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

"Jó, és hol találok normális férfit?"

Miért? A jelenlegi talán az?

2015. ápr. 8. 21:03
 27/29 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy keressek olyat, akivel van közös érdeklődési pont. Vannak közös érdeklődési körök, témák kettőnk közt. Valahogy mégse működik a dolog.
2015. máj. 2. 17:08
 28/29 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az a bajom, hogy mindenki elmondja, hogy mik kellenek ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, pl közös érdeklődési körök, témák, hogy külsőre tetsszenek egymásnak, hogy hasonló értékrendjük legyen... Ezek megvannak, és mégse érzem, hogy a részéről működne a kapcsolat. Akkor hogy is lesz egy jó kapcsolat? Mik alapján jön létre?
2015. máj. 2. 17:12
 29/29 anonim ***** válasza:
75%
a boldogtalanság alapja a túlzott elvárás
2015. máj. 2. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!