Elegem van abból, hogy a barátom mindig minden téren csak ígérget?
Az attól függ mit ígérget. Az én férjem fél éve ígérgeti, hogy egyszer majd 200 e felett keres, de szerintem csak így motiválja magát, ugyhogy lemondhatok róla...
Tedd egy kicsit próbára: ígértess meg vele egy kis dolgot, pl hozzon neked meglepi csokit estére (fontos, hogy tudja mit kell hozni, különben elfelejti... a férfiak ilyenek! :) )... Ha az sem megy neki, akkor személyiségével vannak gondok. Akkor van az, hogy ilyennek kell elfogadni... Így egyébként gyakoroltathatod, és ettől megszokja, hogy az ígéreteket komolyan kell venni.. Ugyanez mondható el a gyereknevelésről is :D de mondom, a férfiak ilyenek!
Kérdező amúgy Te hány éves vagy? Mióta vagytok együtt?
Ott a probléma, hogy mindig csak ígérget neked fűt-fát, de soha semmit sem látsz belőle. Szerintem csak szöveg, amiket mond és halogatja a dolgokat a végtelenségig.
De pl. miket ígérget pontosan?
Amúgy nekem sem tetszene az biztos, úgy érezném, hogy csak hülyít. Beszéltél már komolyan vele ezekről, hogy zavar Téged, hogy mindig csak ígérget, de Te pedig semmit sem látsz belőle? Nagyon nagyon komolyan beszélnék vele erről és ha a helyzet egyáltalán nem változna 1 éven belül mondjuk, akkor szakítanék. Azért ne nézzen már hülyének Téged!
16-os voltam: Most már látom, hogy írtál még...
De amúgy miért nem fér bele, hogy 1-2 napra menjetek valahova? Nem engedhetitek meg anyagilag? Vagy nem szeret utazgatni, inkább otthon ülő fajta?
Mert 1-2 napra elmenni valahova mondjuk nem nagy költség szerintem és azért a pároknak néha napján szerintem szükségük van egy kis kikapcsolódásra kettesben, amúgy is olyan rohanó világban élünk.
3-as! Az jó kérdés, hogy hol találsz normális férfit, eddig nem jó helyen kerestél... az idézett válaszok, a legócskább lerázós közhelyek.
Nekem nem pasim volt (még szép!) üzlettársam ilyen... kiraktam, de a végén még lenyúlt pár százezer forintot.
Szóval ne számíts változásra, meg rá se.
Ilyen pasit választottál. Ez nem azt jelenti, hogy minden férfi ilyen. (nem mindegyik).
Régen nekem is volt olyan kapcsolatom, amiben a pasi ígérte, hogy majd megváltozik, megjavul stb... megkért, aztán azt mondta, majd ha előbb gyereket szülök (kizárt), akkor elvesz, meg majd 10 év múlva elvesz, azt is ígérte hogy hűséges lesz, és azt is, hogy sosem fog bántani...
Egyik ígéretét sem tartotta be. Bár nem vártam 10 évet, hogy vajon elvesz -e. Még az első évfordulónkat se töltöttük be, mert előbb elegem lett belőle és otthagytam.
Aztán 4 évre rá, megismertem egy másik férfit, ő nem csak ígérgetett, hanem cselekedett is. Össze is házasodtunk 1,5 év után, nem szabott feltételeket a házassághoz, nem ígérgetett, hogy majd ekkor, majd akkor, nem csak üres szavai voltak...Ő engem szeretett/szeret a mai napig is, és ennek nem volt feltétele a gyerek.
Te választottad azt a férfit akivel vagy. Ha nem tetszik, hogy csak hülyít (mert azt csinálja), akkor tegyél valamit. Hagyd ott, és válassz mást. Ha vele maradsz, sosem fogsz előrébb jutni.
Nem tudom hány éves vagy, de minél több évre ragadsz bele ebbe a kapcsolatba, annál idősebb leszel amikor végül szétmentek, és annál nehezebb lesz új párt találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!