Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a gyerekek (főleg lányok) nem szeretik az édesapjuk új barátnőjét?

Figyelt kérdés
Féltékenység, harag, bosszú, amiért apuka már nem jött ki anyuval és új társat talált magának?

2015. ápr. 7. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom nem volt a mostohámmal, 16 voltam, mikor apával összejöttek.

Örültem, hogy apa végre boldog, szerelmes, és a nővel is jól kijöttem.

Aztán 18 éves voltam, mikor összeköltöztünk (apával kellett mennem hozzájuk), és onnantól kezdve már nem színlelt tovább. Egyértelművé tette, hogy koloncnak tart, megvet, és húzzak el minél hamarabb.

Amikor hozzám szólt, lenézően, megvetően, kioktatott, hlyének nézett, mindenbe belekötött, amit csináltam. Letorkollt, a véleményemet bromságnak titulálta, hiába volt igazam, akkor is. Állandóan kutakodott nálam, leugatott, dagadtnak nevezett 58 kilósan is, stb...

Persze apa előtt mézes-mázaskodott, így ő nem értette soha, miért kerülöm a nőcit.

Én egyszer sem szóltam vissza/e, próbáltam neki megfelelni, de totál elutasító volt, és tönkretett testileg-lelkileg.

Visszahúzódó lettem, félek bármit mondani, mert az csak hülyeség lehet, csúnyának látom magam...

Ezek után miért kéne őt szeretnem?

A vicc, hogy máig nem tudom, pontosan mi baja velem, mert soha nem mondott semmit.

Bár, lehet az, hogy apa 40sok évesen már nem akart gyereket, ő viszont szeretett volna közöset, így féltékeny volt rám... vagy a fne tudja.

2015. ápr. 7. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Visszagondolva.

Az én apám,akkor hagyott itt minket mikor én 4 éves voltam.

Most vagyok 20,elköltöztem.

Ez idő alatt anyámnak 3 kapcsolata volt,az uccsó lett a férje.

Kiskölyök koromat egy másik nevelőapával töltöttem 5 évet volt itt 11 éves koromig,őt szerettem.

Az új társához semmi nem fűz,sose akart megismerni,viszont erőszakkal állandóan nevelt,beszólt,leszólt,kiszólt.

Szóval persze függ a gyerektől,de nem igaz,hogy zsigeri utálat van egy új pár iránt.

Nézzük meg a másik oldalt,hogy hogyan viszonyul(vagy iszonyul) egy-egy nevelőszülő a gyerekhez.

2015. ápr. 7. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy nálam mi volt az oka. Anyám meghalt, és én elfogadtam, hogy apám egy idő után barátnőt keresett magának. Próbáltam maximálisan toleráns lenni az új csajjal, de egy akkora suttyó paraszt volt (már bocs), hogy minden erőmet össze kellet szednem, hogy ne szóljak be neki. Például kikotorta a halott anyám ruháit a szekrényből, és büszként billegett bennük előttem, hogy miket szortírozott ki magának. Na meg iszonyú anyagias volt, jól lehúzta apámat, ott élősködött a nyakán. Amikor apu meghalt, akkor meg egy szál virágot nem hozott a temetésre, csak hisztizni jött, hogy ő márpedig örökölni akar utána (nem voltak házasok, még élettársak sem). Na, akkor elzavartam nagyon keményen. Még most is felfordul a gyomrom, ha eszembe jut.
2015. ápr. 8. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: azt enm írtam, hogy felnőtt voltam már, amikor anyám meghalt. De ha gyerek lettem volna, akkor sem örültem volna annak, aki a helyébe akar lépni, főleg hogy lábbal tiporja az emlékét is (anyámat is jól ismerte az új nő, sejthetően már anyám betegsége alatt is kavartak)
2015. ápr. 8. 13:47
 15/15 anonim válasza:
Nekem is van mostohám de én már be töltöttem a 18 . Nagyon nehéz volt ki birni hogy apukám nem foglalkozott velem 3 éve lesz hogy van mostohám az elején nagyon rossz volt . Volt olyan is hogy apukám nem jöhetett el hozzám mert be fojásolta . De utána hála istenek a talpára ált . És mondhatni mostmár probál velem foglalkozni De még mindig kevés nekem 18 évesen mert ugya ott ki maradt bizonyos idő szak. :( A kapcsolatom nem mondhatni hogy jó a mostohámmal de még én annak sem mondhatom mert nekem nem az . ....
2015. ápr. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!