Hagynád, hogy a 16 éves lányod a 24 éves legjobb "fiú barátjánál" aludjon?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 20:57
11/21 anonim válasza:
Nem, mert hazudik. Legjobb fiú barát... persze. Ha a párjánál, akkor talán, ha ismerem a srácot, és normális, megbízható stb.
13/21 anonim válasza:
Nem, mert bár lehagytad a 16 és fél évet, de attól még gyerek vagy!
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
NEM. mivel lehet, hogy a fiú azzal eteti, hogy a legjobb barátja, de valójában nyilván meg akarja dönteni.
a lány pedig lehet, hogy nem akar vele lefeküdni, de abban a helyzetben mégis lefeküdne vele.
egyszerűen a helyzet hozná, pedig nem is tervezi.
NEM. a barátjától nem tiltanám el, de olyan fiúhoz nem engedném, aki még csak nem is veszi komolyan.
18/21 anonim válasza:
Én már nem vagyok tizenéves, de a legtöbb felnőttel ellentétben nem felejtettem el, milyen tininek lenni. A barátaim között voltak fiúk, és aludtam úgy náluk, hogy semmi sem történt. Nagyon bizonytalan az a szülő a saját nevelésében, aki egyből kételkedik és idézőjelben írja a barátot. Ha az én lányom azt mondja, hogy csak barát, akkor elhiszem neki, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. Ha hazudik, akkor az az én hibám. De a védekezést alaposan a fejébe vertem, úgyhogy nem lennének kellemetlen következmények. Akik jönnek a pedofíliával azok elég álszentek, nem véletlenül 14 év a beleegyezési korhatár. Azzal egyetértek, hogy egy 24 évesnek nem egy 16 éves lány körül kellene sündörögnie (ha nemcsak barátok), de épp ezért a lánytól kellene kérdezni a részleteket, lehetséges, hogy a közös érdeklődés hozta össze őket.
19/21 anonim válasza:
Igen, mert bárhol és bármikor lehet óvszert venni.
Igen, mert okosak és ügyesek a mai fiatalok, ezért sex nem lesz biztosan, de bő 1 órás orális kényeztetés mehet.
Igen, mert nem mind1, hogy éjjel vagy nappal próbálják fel?!
xD droidok
20/21 anonim válasza:
Észlény #19: Hallottad már azt a mondást, hogy alkalom szüli a tolvajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!