Mi a véleményetek egy 16 éves lány, és egy 36 éves férfi kapcsolatáról?
Nem tudom kik azok akik nemtetszésük jelenként itt lepontozgatják a népet, csak reagálnék rájuk, 20 év korkülönbség, az apja lehetne..
Ha szerinted nem, akkor fossál ide valamit, hadd olvassuk a perverz véleményedet.
32 év korkülönbség?
8 éve?
Uh,azért ez durva.
Most azon agyalok hogy hány éves lehettél mikor megismerted:D
Ha 20 éves vagy és lefekszel egy 52 évessel,az még nem olyan gáz.
Viszont,amikor még 35 éves,fiatal nő leszel,a pasid meg már nagyapó,akinek fel sem áll,vagy rosszabb esetben már nem is él,az elég gáz.
A 20 év az még nagyon határeset,bár szerintem ezek a kapcsolatok sem tartósak.
Sőt,ahol 10 év van,ott is idővel előjönnek a gondok,különbségek.
Persze,ha csak "éljünk a mának gondolkodás van",akkor nincs gond.
Amúgy nem gáz,ha csak szexről van szó.Azt viszont nem értem mit akar egy 36 éves egy 16 évestől kapcsolat szinten.
Hogy bírja elviselni azokat a tini baromságokat?:D
Valószínűleg megrekedt a tini korban,és csak a test öregedett:)
90%, h. kihasználja csak a pasi a naiv tinilányt. Legyen ő bármennyire is okos, még tapasztalatlan gyerek. Egyértelműen nem normális. Nem elsősorban a korkülönbség miatt (bár az is aggályos), hanem, h. egy felnőtt férfi mit is akarhat (az egyértelműn kívül) a szellemileg, esetenként még testileg is éretlen, befolyásolható gyereklánytól.
Miért nem keresi ugyan ezt a korban hozzáillőktől?
Nekem is 36 éves pasim van!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!