Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy 16 éves...

Mi a véleményetek egy 16 éves lány, és egy 36 éves férfi kapcsolatáról?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Beteges?Undorító?Vagy talán ez a menő mostanában,vagy szégyelni való?

2015. ápr. 5. 21:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%
Büntetendő. Neked apakomplexusod van, ő meg pedofil.
2015. ápr. 6. 17:38
 22/36 anonim ***** válasza:
16%
Hol tart már a világ?
2015. ápr. 6. 18:15
 23/36 A kérdező kommentje:
Emberek! Légyszíves ne engem gyalázzatok,mert ez nem az én kapcsolatom,egyszer már leírtam!
2015. ápr. 6. 23:27
 24/36 anonim ***** válasza:
76%

21-es, három állításodból kettő egészen biztosan tévedés. Lehet negatív véleményed, semmi baj nincs azzal, de baromságot ne írj.

Nem büntetendő, mivel a lány már jóval a beleegyezési korhatár fölött van, így gyakorlatilag azzal fekszik le, akivel akar, ha szabad akaratából történik, akkor senki nem büntethető ebben a sztoriban.

A másik, hogy fejezzük már be ezt a pedofilozást, mert a pedofil rohadtul nem ezt jelenti. Aki pedofil, az a még nemileg éretlen gyerekek irányába érez szexuális vágyat. Egy tizenhat éves lány már megleletősen érett testileg.

Az apakomplexusban igazad lehet, de csak LEHET, elég bátor dolog ezt így első blikkre kijelenteni. Rengeteg más dolog állhat a háttérben.

2015. ápr. 7. 08:16
 25/36 anonim ***** válasza:
69%
24-esnek igaza van.A sok okos agyában (már ha van) az fel sem merül,hogy esetleg szeretik egymást.
2015. ápr. 7. 08:54
 26/36 anonim ***** válasza:
67%

Bírom, hogy a nő, akinek a vén trotty 32 évvel idősebb férje van minden ilyen kérdéshez odaír kétségbeesetten bizonygatni, hogy neki milyen jó -.- Meg hogy neki 22 évesen nem kellett az "éretlen" korosztálya... egyrészt általánosítás, másrészt meg akkor rögtön egy nagyfatert kell felszedni :''DDD Hidd el, senki nem irigyel a ráncos f*rok miatt :D

A 16 éves lány meg a 36 éves hapsi kapcsolatáról csak annyit tudok mondani amit a többiek... egy tinilány tud ezzel villogni, ezért nem kap észbe, holott totál kihasználják.

2015. ápr. 7. 16:50
 27/36 anonim ***** válasza:
86%

25: szép dolog a szerelem, de egy kapcsolat sok mindenről szól. A szex mellett (elhiszem, hogy egy feszes testű tinilány csábító, a lánynak meg a tapasztaltabb partnerrel jobb mint a két perces teljesítményű kortársaival) például a hosszútávú kapcsolathoz kell, hogy azonos életformájuk legyen, azonos életszakaszban legyenek, egymás társai legyenek akik kiegészítik egymást, legyen közös téma.

Egy tinilány még az útkeresés, tanulás, tapasztalatszerzés korszakában van és még akár 10 évig, egy 36 éves férfinek pedig ha a tervei között van a család, akkor már időszerű lépni. Ha elvált, akkor meg a lány találhatja magát hirtelen pótanyu szerepben és hétvégén sütheti az apuhoz láthatásra jött gyerekeknek tucatszám a palacsintát.

Miről beszélgetnek? Mi volt az iskolában, a Kovács Pisti egyest kapott töriből? Az általam ismert érett gondolkodású, felnőtt embereket hosszabb távon zavarja a másik éretlensége. Én múltkor beszélgettem egy 21 éves lánnyal, szóba került a nemzetközi politika, egyes gazdasági folyamatok, hát azt hittem 10 perc után, hogy a falba verem a fejem. Vitatkoztam már sok más véleményű emberrel, néha még jó is mert rávilágíthatnak a dolgok másik oldalára, de én hosszabb távon partnernek nem tudnám elfogadni és nem bírnám hallgatni ezt az értelmetlen csacsogást. Ha egy 30+ éves férfit kielégít egy ilyen kapcsolat szellemileg, akkor nagy hiba van odafent.

2015. ápr. 8. 00:43
 28/36 anonim ***** válasza:
50%
Kislány apafüggő, a pasi meg pedofil.
2015. ápr. 8. 01:19
 29/36 anonim ***** válasza:
20%
Mit érdekel titeket hogy más hany év korkülönbséggel szereti egymást?!Ha egy 16 éves lánynak megfelel a korabeli kis hülyegyerek,akkor a csaj is flúgos.Ha viszont idősebb férfit választ,akkor megvan a magához való esze.Legalább tanul...
2015. ápr. 8. 07:23
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébkènt a fèrfinek van egy 10-en x èves lânya.
2015. ápr. 12. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!