Mit tehetek, ha a párom motiválatlan?
Vállalkozó vagyok, így nem kell minden nap munkába járnom, hogy pénzünk legyen, a párom háztartásbeli.
Mellette továbbképzésekre járok,
Amikor összejöttünk, összeköltöztünk és a nagymamájától örökölt ház felújításába vágtunk bele, iszonyat pénzek mentek bele, azt ígérte ő is továbbképzésbe kezd és beszáll az üzletembe.
Ebből az lett, hogy szinte rendszeresen délig alszik már fél éve, semmit sem csinál, ha meg szabályosan kizavarom az ágyból úgy elkezd sírni mint egy kisgyerek, sehova se lehet elmozdítani mert vagy fázik, vagy fáj a feje, vagy melege van, vagy fáradt, vagy éhes, vagy szomjas, mint egy kisgyerek.
Én itt vagyok, itt lakom nála, viszem az üzletet, járok egy továbbképzésre, és egy hisztis idegronccsá vált a párom, aki ahelyett, hogy örülne, hogy nem kell dolgoznia és rengeteg ideje szabadul fel, azon van, hogy hogyan tud minél több időt semmittevéssel, dögléssel, meg szöszöléssel tölteni. És persze én vagyok a szemét rohadt állat aki túl sokat vár tőle.
Meg tudom változtatni, vagy esélytelen?
Tényleg ki kellene vizsgáltatni, simán lehet valami hormonális zavar, vagy hiánybetegség.
Nekem pajzsmirigy alulműködésem volt/van. Teljesen véletlen derült ki egy rutin vizsgálat során. De elkezdtem rá gyógyszert szedni és megváltoztam. Sokkal energikusabb lettem, szívesebben csináltam dolgokat, gyorsabban is végzek velük, elmúlt az állandó fáradság, aluszékonyság.
11-esre szavazok. Nekem is fáj mindenem, izomlázam van, fáradékony vagyok, de amikor "magamnál vagyok" ha tehetem, minden pillanatomat hasznosan töltöm. Most is még virtuálisan is információt gyűjtök. Meg alapból is rengeteget tanulok online, fórumokról, átveszem mások tapasztalatait.
Ő szerintetek mit tesz ha számítógép, vagy tablet elé kerül? Kiskutyákatkiscicákat néz a facebookon, meg játszik.
Ennyit a furcsa betegségekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!