Mi a véleményetek a Piroska névről?
Figyelt kérdés
Hogy szép esetleg becézve? Piri, Pircsi, Piros vagy valahogy másképp? Vélemények?2010. febr. 18. 18:35
3/17 anonim válasza:
nagyon aranyos, nekem tetszik.
4/17 anonim válasza:
Ugy is jol hangzik, hogy Piro :)
5/17 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik.
6/17 anonim válasza:
Piroska és a farkas nekem mindig ez jut az eszembe :) De amúgy nem tetszik, még a becézése sem akkor inkább Eszter.
7/17 anonim válasza:
Abszolút nem tetszik ez a név. Bocs érte!
8/17 anonim válasza:
Csak öreg Piroskákat ismerek, nekem is a mese, meg vhogy az öregek jutnak róla eszembe...Attól függ kinek, egy kis gyerekenek biztos, h szörnyű lenne...bocsi...
9/17 anonim válasza:
Szia:)
Nekem tetszik, márcsak azért is mert imádott nagymamámat így hív(t)ák.
De ismerek fiatal lányt is és tök illik rá. Becézésre nekem Piros, vagy a Piri is tetszik.
10/17 anonim válasza:
szerintem szörnyű..bocs,de az általános iskolás tanítónénimet hívták Piri néninek,meg a cicánkat Piroskának,szerintem ez kissé ódivatú név,mint a Sanyi,Józsi,meg a Kató néni.... :D bocs,de ha neked tetszik,akkor jó..csak gondolj a gyerekre,mert lehet neki nem fog,ha a farkassal ilyesztegetik egész életében szegény Piroskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!