Mit szólnátok, ha a párotok megígérné nektek, hogy végre egy kicsit ő is besegít a háztartásba, majd pont az egyik barátja segítségül hívja, és ehelyett oda megy neki segíteni?
5-ös, 10-es, miért vagy ilyen értetlen?
Nem a mai házimunka halaszthatatlan, hogy holnap nem érne rá, hanem holnap már MÁS PROGRAMUNK van, nem a házimunka.
Ezt nem is tudtam hogy az a ferfi b.u.z.i amelyik takarit, ezek szerint az összes egyedül élő férfi, aki nem rohad a koszban és nincs takaritonoje az meleg, értem.
Kérdezo egyebkent attol fuggne nalam hogy haragudnek-e vagy sem, hogy mennyire halaszthatatlan az otthoni munka illetve mennyire muszaj a baratnak segiteni, esetleg azt nem lehetne-e kesobbre hagyni. Mondjuk nalunk ilyen alapbol nem fordul elo mert kozosen vegzunk mindent, nem kell konyorogni, hogy vegre csinaljon valamit.
Teljességgel attól függ, a barát milyen jellegű, mekkora fontosságú, mennyire halaszthatatlan dologban kérte a segítségét. (És milyen gyakran teszi ezt.)
Egy olyan barátot, aki ritkán kér segítséget, de akkor és ott szüksége van rám, nem utasítanék vissza. Ha viszont egy állandóan a nyakatokra járó haverről van szó, aki valamilyen lényegtelen dolog miatt hívta a párod, aki neki "ugrott", miközben neked nem segít, ha kéred, azt szóvá tenném. (Nem durván, csak hogy ne legyenek kétségei, hogy ebből ne legyen rendszer - ha nincs rendszer belőle máris.)
Nem is tudtam, hogy amelyik férfi igényes a környezetére az b uzi... Na majd este számon kérem a férjemen!=D
Amúgy én eleve úgy választottam párt, hogy társat keresetem magam mellé, nem pedig urat és parancsolót.
Na mindegy, az jutott még eszembe a b_uzis hölgy válasza után, hogy tényleg milyen sokféleképpen látjuk a világot. Engem pl kifejezetten taszítanak az olyan férfiak, akik felöltözni sem tudnak a 'zasszony nélkül, őt meg ez vonzza. Érdekes na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!