Miért gondolják egyesek?
Nem, nyilván nem kell örülni, ha anyós ilyeneket tesz, de tűrni kell. Ez van. Ha nem tetszik, lehet költözni. Senki nem tart vissza.
Amúgy mi is anyámékkal laktunk, de külön bejárattal, csak míg el tudtunk indulni. Nem turkált ugyan, de sok mindenbe szeretett beleszólni. Tűrtünk, mert valamit valamiért. Pér év alatt saját házba költözhettünk. Máig hálás vagyok nekik ezért az ugródeszkáért. Lehet még nem lenne családom, ha nem így lett volna. Most a tesómék élvezik ezt a lakrészt.
Nem tudtok semmit sem értékelni és még nektek áll feljebb. Remélem az én gyerekem sosem lesz ilyen hálátlan, mindig segítem majd ahogyan tudom és amennyire ő akarja majd.
Jah persze, az meg hogy nincs rendes albérlet állattal, ne nevettess! Iszonyú xar kifogás. Itt tart a mai világ. Kényelmes ott mereszteni a valagatokat és a végén még ti vagytok az áldozatok.
Köszönöm a válaszokat!
Nem anyós vagyok, nem pontozok, pont nem érdekel. Okostojás lennék? És? :)
Szerintem meg sok esetben jogos a menyek panasza! Sokan írják, hogy FIZETNEK, mint egy rendes albérletben, külön főznek, külön mosnak, takarítanak rendsesen, a rájukeső rezsit fizetik. Tehát nem anyós tartja el őket. Na már most, egy főbérlőnek sincs joga bejönni csak úgy a lakásba, amit bérlek, és turkálni a cuccaim között, átrendezni a ruhákat, felporszívózni, megenni a kajámat!
EZÉRT jogos a menyek panasza!
13-as!
Akkor mar tavaly kellett volna koltozni, hitelre, az allatokkal, nem meghogy anyos bevesz, es huzod a pofikadat.
Valahol igazad van, kérdező. Ha valaki azért lakik ott anyósnál, mert nem akarnak elmenni albérletbe, mert nincs munka/kevés a pénz, akkor nyilván az alkalmazkodjon JOBBAN, aki odaköltözött a másikhoz.
De azért úgy gondolom, vannak határok is. A másik cuccai között való turkálás például pont az, ami nem megengedhető. Hogy bemegy, és komótosan átkutatja a szekrényeket.Ilyen esetben megértem, ha ki van akadva a meny, hogy az ő fehérneműi között turkál az anyós.
Volt itt olyan is, aki azt írta, hogy mikor odaköltözte, a rezsit meg mindent átvállaltak, amíg a saját házukat felújítják, anyóshoz mentek. Ő pedig mindenféle kopogás nélkül berontott a szobába, ahol a pár éppen szeretkezett. Na, amikor pl. ilyen történik, mindegy, kié a ház. Nem turkálunk, nem rontunk be, és kész.
Akárhány viccgyűjteményt is nézek, az 'anyósviccek" külön - és bőséges - kategória, a "menyviccek" meg nemigen található.
Ebből arra gondolok, hogy nem a GYK "divatjáról" van szó, valahogy arrafelé húznak a tapasztalatok az elmúlt pár száz évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!