Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal párok, Nektek is...

Fiatal párok, Nektek is többször mondják a szülők, h nem látogatjátok őket eleget?

Figyelt kérdés
Mi mindkettőnk szüleivel hetente találkozunk, egy városban is lakunk.Szerintem ez elég, nem?Hisz estig dolgozunk hétköznap, s van úgy, h akkor is felugrunk.S mi őket is hívjuk.De ők mindig tőlünk várnák, h kezdeményezzük a találkozást, ők ritkán szólnak, h átjönnek(sőt csak akkor ha mi hívjuk őket), s inkább ők várják, h menjünk akkor is ha épp előre nincs megbezsélve.Nem tudom miért NEKÜNK kell ezt mindig kezdeményezni, s ha nem épp úgy, annyit megyünk, mikor ők elvárnák, megvan a sértődés s az állandó megjegyzések, meg h mi velük nem törődünk, holott ez nem igaz, a párom éjszakás műszak után is ha kellett ment nekik alvás nélkül segíteni.Én nem érzem, h elhanyagolnánk őket.Mondtam nekik, ők is telefonálhatnának nekünk, h hiányzunk nekik és átjönnének..erre csak az archúzás ment....Már ott tartok, nincs is kedvünk átmenni!
2010. febr. 18. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai rohanós világban elég, ha hetente mentek mindkettőtök szüleihez. Ti már külön család vagytok, ezt kellene megérteniük, este örültök, ha egymással találkoztok. Sajnos sok szülő ezt nem tudja elfogadni, pedig ha minden héten mentek, az nagyon jó, épphogy nem azt mutatja, hogy hanyagoljátok őket. Csak ezt nehéz megemészteni. Azt én sem értem miért van az,hogy vannak olyan szülők, akik elvárják, hogy mindig a fiatalok menjenek. Nem mondom, többnyire azért illik a fiataloknak menni, de néha azért a szülő is jöhetne. Nekem pl. anyósom otthon van fél éve, de egyetlen egyszer se jött el az unokájához, csak mi megyünk minden második héten.
2010. febr. 18. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A fura hogy a szülök elvárják hogy meghívás nélkül menj haza, de ök meghívás nélkül soha nem jönnének.ez valahol jó is,mert nem ér meglepetés mikor éppe a porszívozás mentes lakásba toppannak be.

Tölünk nem várják el hogy sürün menjünk, nem is tudnánk.

De én is utálom hogy mindig kérvényt kell benyujtani hogy meglátogassanak, igaz anyósék szolnak elöre hogy x idöben jönnek. anyuékkal nehezebb.

2010. febr. 18. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez természetes, különösen, ha elötte otthin laktatok. DE ez nem jelenti azt, hogy gyakrabban kellene mennetek, söt szerintem minden második hétvége is böven elég lenne - elvégre nektek is kellene közösen (kettesben) töltött szabadidö.

Az, hogy a szülök csak hivásra jönnek hozzátok, az csak jó, különben soha nem lehetnétek nyugodtan kettesben, és mindig "készenlétben" kellenne állnotok.

Nem kell ezen sokat tépelödni, idövel beleszoknak, de ne hagyjátok magatokat túlságosan befogni.

2010. febr. 18. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is hetente megyünk mindkét szülőkhöz, de anyósoméknak ez nem elég, folyton követelőznek, h 2 naponta menjünk és azt mondják, le se sz*rjuk őket.
2010. febr. 18. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi szinte mindennap megyünk, mert kb. 5 percnyire lakunk kocsival anyóséktól, és anyuéktól is. Igaz nem maradunk sokat, 20-20 percet. Anyós mindig háborog, hogy még annyi mindent akar mondani, hogy de rohanunk és nem jut eszébe. Nem érti meg, hogy mivel ebédszünetben ugrunk haza, vissza kell érni a melóba.

Anyukám meg már szomorú, ha egy napig nem lát. Nem hántorgatja fel, tudja, hogy megyünk, ha tudunk, de azt mondja, hogy már egy nap után is hiányzunk. De komolyabb vita ebből még egyikkel sem volt.

2010. febr. 18. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
a szülőknek szerintem nehéz feldolgozni hogy az édes kislányuk/kisfiuk, már nem vele lakik 20on akárhány év után, hanem mással és furcsa neki hogy nincs ott, üres a szobája, és akarja lát nimert "úgymond" mégis az őgyereke. csakhát az ő gyerekének lehet közbe melója, 600 htb teendője, gyereke , satöbbi van, és nem ér rá egész nap otthon lebzselni mint mikor még kisiskolás volt. 18f
2010. febr. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!