Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva? Ti...

Jogosan vagyok kiakadva? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

Kislányunk 2 hónapos.Ma délután itt voltak a férjem munkatársai "babalátogatóba".Úgy berúgtak, hogy a férjem kétszer hányt.Nem bírt menni sem. Utána a babát rángatta, alig bírtam bezavarni az ágyba.Legszivesebben hazapakolnék egy éjszakára anyámhoz, de késő van, és ő messze lakik.

nem vagyok buli ellenes de nálam ez már gyerek mellett nem fér bele.Vagy túlreagálom?

2010. febr. 17. 21:10
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
22:07:nagyon örülök hogy mintaférjed van!!!!
2010. febr. 18. 08:28
 22/34 A kérdező kommentje:
Ja a barátnőm megengedte ezt a férjének, a 7 hónapos gyerek kúszva görgette az apjának a sört.Na szerintem ez nem normális, nincs nálunk kuss a gyerek miatt, tele van vendégekkel a ház, akik isznak. DE van határ.
2010. febr. 18. 08:31
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

Valóban van határ, de ha nem csinálja a férjed rendszeresen, akkor felesleges leordítani a haját, csak magadat idegesíted vele, ő meg a bűntudata miatt mindenképpen téged hoz ki bűnösnek. Ne veszekedj, ha higgadtan előadod, hogy mi nem tetszett, akkor majd szégyelli magát, és legközelebb nem csinálja. De ha egyből veszekszel - legjobb védekezés a támadás.

Mondd meg neki, hogy nincs kifogásod a buli ellen, de a gyereknek nem kell ártani csak azért, mert ő most ivott. Szóval nyugi, és csak higgadtan, úgy többre mész.

2010. febr. 18. 10:14
 24/34 anonim ***** válasza:

22:07 vagyok! Ne haragudj, nem megbántani akartalak és nekem sincs mintaférjem. :) Utolsónál a pont, ugyanazt fogalmazta meg, amit én is szerettem volna.

Sikerült megbeszélnetek?

2010. febr. 18. 11:19
 25/34 anonim ***** válasza:
63%
Hát én nem nézem el az ilyet. Nem az a baj, hogy iszik, mert persze ünnepeljen, de nálunk este 8 után csönd legyen, met a gyerek alszik és ha este is zajongás van, nem tudja megkülönböztetni a nappalt az éjjeltől. Menjen el a barátaival valahova, igyanak, majd ha hazajön feküdjön le, ne piszkálja a gyereket, főleg ha járni is alig bír. Az meg, hogy a koléganők hagyták magukat taperolni... Én szóltam volna nekik, hogy a gyereket lefektettem aludni, mostantól kuss, ha folytatni akarják menjenek el valahova. És rád is tekintettel lehettek volna, hisz gondolom szerettél volna pihenni. Írd meg, hogy a férjed mit reagált.
2010. febr. 18. 13:58
 26/34 anonim ***** válasza:
48%
utolsó...na neked ezzel a nyolc után kussal lesznek még gondjaid.
2010. febr. 18. 14:48
 27/34 anonim ***** válasza:

01.01-es,szívből sajnállak :((

látom egy kalap alá veszed a férfiakat,"csodás" életed lehet,ami rád vár azért nem irigyellek..

2010. febr. 18. 14:53
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

14.48 egyetértek :D

azt a kapitányos mindenit neki :DDDD

2010. febr. 18. 14:54
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem balhéztam vele, csak megmutattam a bulin készült képeket és elmondtam mit csinált a babával.Na aztán ment a bocsánatkérés egész nap, FŐZÖTT és takarított.Beismerte hogy ez nem való itthon egy kisbaba mellett, nagyobb gyerek meg már felfogja és sztem az is gáz.(példamutatás).Na szóval köszönöm mindenki válaszát, az ügy megoldódni látszik, de én ezt a fajta bulizást itthon nem fogom tűrni.Menjen máshová berúgni.De úgy látom a többség is ezt gondolja és ez megnyugtató.
2010. febr. 18. 18:12
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
14:48-asnak és 14:54-esnek. Miért lennének gondjaim az este 8 után csöndben levéssel? Lehet, hogy ti nem vagytok tekintettel rá, hogy alszik a gyerek, de én este figyelembe veszem. Nappal én sem járkálok lábujjhegyen, ha alszik, csak este. Gondolom te sem szeretsz úgy aludni, hogy a szomszéd szobában buliznak melletted.
2010. febr. 18. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!