Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva? Ti...

Jogosan vagyok kiakadva? Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

Kislányunk 2 hónapos.Ma délután itt voltak a férjem munkatársai "babalátogatóba".Úgy berúgtak, hogy a férjem kétszer hányt.Nem bírt menni sem. Utána a babát rángatta, alig bírtam bezavarni az ágyba.Legszivesebben hazapakolnék egy éjszakára anyámhoz, de késő van, és ő messze lakik.

nem vagyok buli ellenes de nálam ez már gyerek mellett nem fér bele.Vagy túlreagálom?

2010. febr. 17. 21:10
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
90%
A férjed túl lőtt a célon. Most már mindegy, holnap beszéld meg Vele mindenképp.
2010. febr. 17. 21:13
 2/34 anonim ***** válasza:
57%
hát a fiúknak ez másképp megy...én nem stresszelném magam...a babádnak szüksége van a nyugalmadra.
2010. febr. 17. 21:16
 3/34 anonim ***** válasza:
85%

Mindenképp beszélj erről a férjeddel, legyél határozott.

Ezt sem veled, sem a gyerekkel nem teheti meg.

2010. febr. 17. 21:18
 4/34 anonim ***** válasza:
90%
jogosan vagy kiakadva! Az oké, hogy megünneplik a dolgot és még az is belefér, hogy isznak (mondjuk azért nem kellene annyira berúgni, mint az albán szamár), de ne otthon, és főleg ne rángasson egy 2 hónapos gyereket! Szerintem ez nagyon gáz!!!
2010. febr. 17. 21:18
 5/34 A kérdező kommentje:
Ja és az a legrosszabb, hogy volt két csaj is, akik szintén spicces állapotba keveredtek, hagyták magukat taperolni.Persze a férjem nem csinálta.De szerintetek nyugodt lehetek így ha dolgozni megy????Hogy tudnak emberek ennyire elfeledkezni magukról?
2010. febr. 17. 21:21
 6/34 anonim ***** válasza:
48%
Ha a babát nem rángatta volna szerintem nem lenne gond egy elázás. Hiszen az apává válását ünnepelték gondolom! beszélj vele, hogy legközelebb a gyereket hagyja ki. Én tuti nem mennék el emiatt még egy éjszakára sem, de szerintem holnap te is higgadtabban fogod látni a dolgot!
2010. febr. 17. 21:21
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem reagálod túl, ez undorító dolog! Beszélj vele erről mindenképpen.
2010. febr. 17. 21:28
 8/34 anonim ***** válasza:
49%
Ezen feleleges kiakadnod!Nagyon sok apa ünnepel így.Ha a férjed különben nem iszákos,akkor nincs ezzel semmi gond.Miért nem mentél te ki a szobából a babával,amikor láttad,hogy nem józanok?Holnap beszéljétek meg,de emiatt ne veszekedj.
2010. febr. 17. 21:30
 9/34 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a nagy iváson már tól voltak, amikor még a kórházban voltunk.Szóval nem tudom erre mi szükség volt.Azt meg azért már ne várja el tőlem senki, hogy még én húzzam meg magam ilyen helyzetben a saját házamban a pici babámmal????

Nem vagyok buli ellenes, felőlem berúghat, de ne itthon, és lehetőleg minket hagyjon ki belőle.

2010. febr. 17. 21:34
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Otthon rúgott be?Mert az elég kínos..Szerintem ezt holnap biztos meg tudjátok beszélni,hiszen nyilván ismered a férjedet hogy milyen.
2010. febr. 17. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!