Mit tehetnék, ha szeretnék segíteni a házimunkában, de béna vagyok, és csak lecsesznek?
Főzni szeretek, de szüleim utálják a főztöm, így max akkor főzök, ha egyedül vagyok itthon hétvégére.
Mosogatásnál anyám állandóan beleköt, hogy rosszul pakoltam az edényeket a szárítóra.
Csak a saját ruháimat engedik leszedni a szárítóról, mert csúnyán hajtogatom össze őket, és ne gyűrjem össze az ő ruháikat.
Mosást beindítani anya szokta, mindig akkor mikor alszok, teregetést szintén nem engedi hogy én csináljam, mert elrontom.
Port nem törölhetek sehol a szobámon kívül, mert ne pakolásszak mindenhol.
Egyedül porszívózni hagynak máshol is.
Bevásárolni nem tudok, mert messze lakunk a bolttól, anyának esik útba, mikor jön haza munkából.
"Komolyabb" munkáknál, pl fürdőszoba takarítása, ablakpucolás, stb, meg konkrétan a kezembe nyomja a kutya pórázát, hogy vigyem el sétálni, és ne legyek láb alatt pár óráig.
Én szívesen segítenék, de úgy néz ki nem tudok jól csinálni semmit :/
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!