Nagyon kiszurt velem a parom! Mik a lehetosegein?
ne menj haza, ahogy megszüetik a pici, jár a child benefit, meg amíg a baba azt hiszem egy éves havi valamennyi pénz amiből meg tudsz élni. ha pedig megszületett a baba, akkor kérjél valamilyen segélyt. household alowance-ot. én a helyedben nem mennék haza, mert kint szerintem biztosabb a helyzet. besétáls a jobcentre-be, vagy más pénzes helyre, és elintézed.
szerintem kérdezősködj hogy milyen segélyeket kaphatnál, és ha nem jön be akkor költözz haza.
Én a helyedben azért nem repülnék rögtön haza... Én elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg bepánikolt a párod a gyerekkérdéstől. Talán próbáld szembesíteni a dologgal, szemtől-szembe kérdezd meg tőle, hogy ez-e a baja. Ha úgy látod, hogy esetleg igen, akkor próbáld megnyugtatni, hogy pl. képes eltartani és felnevelni a gyerekét, jó apa lehet stb.
Ha ez sem jön be, akkor passz. De akkor is vállalnia kell a felelősséget a gyerekért, és legalább a szülés utáni pár hétig igazán kitarthatna melletted.
eloszor is 3 honapig biztos maradnod kell Angliaban.Ahogy lattam mindenki azt tanacsolta,hogy utana is maradj kint.valoszinuleg nem mindenki gondolt bele,hogy milyen nehez felnevelni egyedul egy gyereket egy idegen orszagban csalad es baratok nelkul.A letelt 3 honap utan,szerintem fontold meg a hazajovetelt.A csaladod addig jarjon utana a dolgoknak,hogy kapnal e segelyt otthon es ha igen mennyit,ne felejtsd el,hogy Angliaban sem lehet megelni csak a segelyekbol,mert a pici mellett nem tudnal elmenni dolgozni,nem tudnad kire hagyni a gyereket.otthon meg ez megoldhatobb lenne,mert miutan a baba mar nem szopizik utana te is elmehetnek dolgozni a csalad biztosan segitene neked,maradnanak a babaval ami igen nagy segitseg,hidd el csaladi legkorben jobb felnevelni egy gyereket meg ha penzszukeben is,mint a nagy idegenben baratok nelkul.az elso 3 honap nehez lesz,de fel a fejjel,es eletet hordasz a szived alatt aki nem szamithat senki masra csak RAD! csak Te vagy neki! szeresd ot nagyon ,legy eros
Bea24
Nem tudom, hogy jogosult vagy-e erre a seglyre de legyszi jarj utanna. A keresetedtol meg sokmindentol fugg. Ugy hivjak, hogy sure start maternity grant. Ez egy 500 fontos segely kismamaknak. A baba szuletese elott 11 hettel es a baba 3 honapos koraig lehet felvenni. Adomentes es nem is kell visszafizetni az allamnak. Itt olvashatsz tobbet rolla es a nyomtavanyt is le tudod tolteni amivel igenyelni lehet:
Nagyon sajnallom, hogy ilyen a parod. Kitartast es erot kivanok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!