Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem merem hazavinn...

Mit tegyek? Nem merem hazavinni! Ez szörnyű.

Figyelt kérdés
Azthiszem nem mindennapi problémám van. Van egy barátom(19), már egy éve, de még soha nem volt nálunk.. Egy helyen járunk suliba, és hétköznaponként szoktunk találkozni, hétvégénte eddig mindig csak én mentem hozzá. Nincs jogsija, hogy csak átugorjon hozzánk, ezért tolódott még eddig ez a dolog.. Meg mert "anyumék nem engedik, hogy itt aludj"...Ő már szeretne jönni hozzám, és én is nagyon szeretném,mindennél jobban, de félek mit fog szólni a házunkhoz :S Úgyanis egy kis faluban lakok, egy parasztházban. Nem olyan vészesen rossz, nővérem barátja is volt már nálunk,de ő sem aludt még itt, de neki nem volt vele problémája. Viszont az én barátom eléggé menő, úgymond, bár nekik sincs túl sok pénzük... Nem gondolja, hogy én meg csúnya házban lakok :(( Régebben nem így volt, és egyszerűen borzalmasan nehéz ezt elfogadni, hogy most itt lakunk (6éve)... Hiúságból, vagy nemtudom, de nagyon rettegek attól, hogy meglátja hol lakunk, és kiszeret belőlem( nagyon szeret, és azt mondja mindig, hogy én vagyok a legjobb az életében) mégis, nagyon félek attól, hogy csalódni fog, ő olyan kritikus, és nem szereti a nem szép dolgokat, meg nehezen is alkalmazkodik..:S Nem merek róla erről beszélni.. Valahogy leblokkolok, amikor ez a téma jön elő.. Túl régóta nyomaszt már ez a dolog..:S Amúgy szépnek mondanak mások, nagyon is, sok pasi "futna utánam",de ha ezt tudnák nem hiszem.. :S Úgy össze vagyok zavarodva, nem tudom mit csináljak, hogy ne veszítsem el Őt, mivel nagyon nagyon fontos számomra, rettentően szeretem. Segítsetek, jogos a félelmem? Mit csináljak? :( 18/L
2010. febr. 17. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1, Még nem mutattad be a szüleidnek, tehát nem is ismerik egymást. Mégis miből gondoltad, hogy meg fogják engedni az ott alvását, ez természetes, hogy nem!

2, Ha azért hagy el, mert a házatok olyan, amilyen, akkor ott baj van a kapcsolattal, akkor nem szeret!

Nem mindenkienk adatik meg a szép lakás, és mégis megtalálja az igazit, akivel utána boldogan éldegél :)

2010. febr. 17. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha egy éve együtt vagytok, akkor már nyilván ismer annyira, h ne lepődjön meg azon, h "szegények" vagytok. Szerintem nem is számít semmi extrára. Inkább pl. takaríts ki, szépítsd, ami van.
2010. febr. 17. 19:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, eléggé megnyugtatóak, bár még így is félek nagyon.

Pár válasz:

Szüleimet már ismeri, mert nyáron már összefutott velük. Meg buszmegállóban is találkoztak már vele, és szimpatikus nekik. Anyuék nagyon jófejek, meg megértőek, tudják, hogy félek, és hogy rossz ez nekem is. Megengednék, hogy itt aludjon és kiváncsiak is rá. Csak én nem merem hazavinni.:(

Nem egy "selyemfiú", viszont szereti a márkás dolgokat, meg azokat a dolgokat, amivel "fel lehet vágni", hogy erősen fogalmazzak, bár mint említettem ő sem származik túl gazdag családból, ő is félt, amikor engem hazavitt, hogy mit fogok szólni a családjához, bár én imádom őket, azzal nem volt gond. Életem legszebb napjai, amikor velük vagyok..

És igen, próbálom én szépíteni azt, amit csak lehet. Hogy minél szebben nézzen ki.

Jajj, de ez annyira rossz. Rengeteget sírok ez miatt. :(

2010. febr. 17. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a férfiakat ezek a dolgok egyáltalán nem érdeklik! Ha kis házban laktok, hát ott laktok! Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem fogja zavarni, tényleg, én is fiú vagyok, engem se érdekelne, hiszen egész idő alatt csak a barátnőmet bámulnám és arra gondolnék hogy hogyan lehetek ilyen szerencsés :)
2010. febr. 17. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Az én párom azt szégyellte, h kupi van a szobájában, ezért mindig hazudott vmit (festés, van, most vendég van ott, stb.), hogy ne menjek be és ne lássam :D tiszta bolond, aztán egyszer csak beengedett, én meg röhögtem egy jót, hogy milyen buta, hogy ilyen miatt azt hitte, hogy majd nem szeretem....azóta együtt tartunk rendetlenséget a szobájában,mert már össze is költöztünk 3 éve :D

21/L

2010. febr. 17. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a barátomat az albérletünkbe hoztam haza,nem a legjobb lakás,sőt..

amikor nálluk jártam,a szám tátva maradt.gyönyörű.csak a tv akkora mint nekem a nagyobbik tükröm :O

aztán amikor mondtam neki,hogy gyönyörű házuk van,és szupi szobája akkor csak annyit mondott,hogy "a te szobádat jobban szeretem,mert az a tiéd",hozzá tenném hogy nagyoooooooooon gazdagok..(és mielőtt megvádolnátok,amikor a srác megtetszett nemtudtam hogy gazdagok,csak akkor tudtam meg mikor nálluk jártam,mert minden cucca márkás de nem kihivó,és sose beszélgettünk az anyagi helyzeteinkről)

pedig az én szobámba a szőnyeget az előző lakó úgy összekoszolta hogy kise lehet takarítani,a függöny régi,az asztalom régi,egy régi szekrény pár,egy ágy amin a huzat is el van szakadva...szóval nem a legrosszabb de lehetne jobb is.

száz szónak is egy a vége,szerintem ne parázz,nem lesz ebből probéma,ha mégis akkor tényleg nem érdemel meg mint ahogy előttem írták:)

14L

2010. febr. 17. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj! Őszinteség mindenek felett! Ha nem tudod őszintén megbeszélni ezt vele, titkolgatás, meg ilyesmi, ez nem jó előjel a továbbiakra nézve. Ha valakivel úgy vagy, meg vele is aludnál, hát legalább az indítás legyen jó: ŐSZINTESÉG
2010. febr. 18. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!