Mit tegyek? Nem merem hazavinni! Ez szörnyű.
Szia. Elsösorban szerintem ha meg nem volt nälatok,bär ezek szerint a szuleid sem nagyon ismeri akkor nem kellen eröltetni az ottalväsos reszet a dolognak.Ismerkedni meg lehet,bemutathatod szuleidnek,legalabb megtudod te is hogy ki hogyan reagal az adott szituäciokra.A körulmenyek? Szerintem egy kapcsolatban h te hogy elsz es milyen stilusu a häz,vagy mennyire ertekelik fel.........ennek semmi köze nincs egy kapcsolathoz, ha meg megis akkor nem azert szeret teged aki vagy.
Sok sikert a tovabbiakhoz.
udv.Diego
Szia!
Ne szégyelld a házatokat. A párod téged szeret, nem azt a helyet, ahol élsz. Anyukád és apukád becsületes munkával keresték meg rá a pénzt, nincs ezen mit szégyellni.
Dettó. Nekem is ez van, én is lány vagyok. Én nem is fogok egy férfit sem hazacipelni.
Én is szégyellem, de nincs más.
Arra viszont jó, hogy teszteld a szerelmét! Remélem, nem egy kényes selyemfiú!
Figyelj!Ha igazán szeret teljesen lefogja sz@rni hogy milyen a lakásod!
Bízzz bennem és vidd haza egészen nyugodtan!
és azt nem lehetne csinálni, hogy egy barátnődnél "kibérelnéd" a házát, legalább addigra?
jó lehet hogy marha nagy hülyeség, de csak segíteni szeretnék. ...
amúgy meg ha igazán szeret, nem hagy el ilyen dolog miatt! és legalább akkor megért.
vagy egy kissé szégyenlősen, de próbáld meg vele valahogy ezt megbeszélni, hogy te téged mi bánt nagyon.
sok sikert!
19/L
hallod
volt olyan barátnőm akinél a szobában 1 matrac volt mert akkor el kellett adni mindenüket,de egész éjjel szerelmeskedtünk soha ilyen élményem nem volt azóta.
nagy szerelem volt sajna vége lett, elfelejteni nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!