Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem merem hazavinn...

Mit tegyek? Nem merem hazavinni! Ez szörnyű.

Figyelt kérdés
Azthiszem nem mindennapi problémám van. Van egy barátom(19), már egy éve, de még soha nem volt nálunk.. Egy helyen járunk suliba, és hétköznaponként szoktunk találkozni, hétvégénte eddig mindig csak én mentem hozzá. Nincs jogsija, hogy csak átugorjon hozzánk, ezért tolódott még eddig ez a dolog.. Meg mert "anyumék nem engedik, hogy itt aludj"...Ő már szeretne jönni hozzám, és én is nagyon szeretném,mindennél jobban, de félek mit fog szólni a házunkhoz :S Úgyanis egy kis faluban lakok, egy parasztházban. Nem olyan vészesen rossz, nővérem barátja is volt már nálunk,de ő sem aludt még itt, de neki nem volt vele problémája. Viszont az én barátom eléggé menő, úgymond, bár nekik sincs túl sok pénzük... Nem gondolja, hogy én meg csúnya házban lakok :(( Régebben nem így volt, és egyszerűen borzalmasan nehéz ezt elfogadni, hogy most itt lakunk (6éve)... Hiúságból, vagy nemtudom, de nagyon rettegek attól, hogy meglátja hol lakunk, és kiszeret belőlem( nagyon szeret, és azt mondja mindig, hogy én vagyok a legjobb az életében) mégis, nagyon félek attól, hogy csalódni fog, ő olyan kritikus, és nem szereti a nem szép dolgokat, meg nehezen is alkalmazkodik..:S Nem merek róla erről beszélni.. Valahogy leblokkolok, amikor ez a téma jön elő.. Túl régóta nyomaszt már ez a dolog..:S Amúgy szépnek mondanak mások, nagyon is, sok pasi "futna utánam",de ha ezt tudnák nem hiszem.. :S Úgy össze vagyok zavarodva, nem tudom mit csináljak, hogy ne veszítsem el Őt, mivel nagyon nagyon fontos számomra, rettentően szeretem. Segítsetek, jogos a félelmem? Mit csináljak? :( 18/L
2010. febr. 17. 18:07
1 2
 1/17 anonim válasza:
88%

Szia. Elsösorban szerintem ha meg nem volt nälatok,bär ezek szerint a szuleid sem nagyon ismeri akkor nem kellen eröltetni az ottalväsos reszet a dolognak.Ismerkedni meg lehet,bemutathatod szuleidnek,legalabb megtudod te is hogy ki hogyan reagal az adott szituäciokra.A körulmenyek? Szerintem egy kapcsolatban h te hogy elsz es milyen stilusu a häz,vagy mennyire ertekelik fel.........ennek semmi köze nincs egy kapcsolathoz, ha meg megis akkor nem azert szeret teged aki vagy.

Sok sikert a tovabbiakhoz.

udv.Diego

2010. febr. 17. 18:16
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Ó, ne izgulj már annyira. Fogd fel szerelmi próbának a dolgot. Ha a barátodat a házatok állapota tántorítja el tőled, akkor meg sem érdemel téged!
2010. febr. 17. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk fordított a helyzet. Én (a lány) vagyok "menő" a párom nem. És ő is ettől fél, hogy jajj mi lesz, ha meglátom a szüleit (hozzáteszem, köztünk van 15év korkülönbség a javára), és biztos elhagyom, mert ő szegény. Szeretem, imádom, bármit megtennék érte és baromira nem érdekel a helyzete. Szerintem a Te barátodat se fogja érdekleni. Nem ebben mérik a szerelmet, nem az a lényeg, hogy ki milyen házban lakik. Engem sokan nagyképűnek néznek mert sokat járok külföldre és a szüleim erős középosztálybeliek, de ez nem az én érdemem, hanem a szüleimé. Én nem a párom szüleibe szerettem bele, hanem a kis hülyébe :) Tehát mondj el neki mindent őszintén és a reakciójából le tudod majd szűrni, hogy mennyire szúrta szíven.
2010. febr. 17. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne szégyelld a házatokat. A párod téged szeret, nem azt a helyet, ahol élsz. Anyukád és apukád becsületes munkával keresték meg rá a pénzt, nincs ezen mit szégyellni.

2010. febr. 17. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:
ha igazán szeret akkor nem fogja érdekelni, hogy nem egy hiper modern házban laktok.nem a házatokat szereti hanem téged. szóval bátran hívd el és mutasd be a szüleidnek is. ha meg esetleg emiatt szakítana vagy ilyesmi akkor maga a srác egy nagy nulla. de szerintem ne aggódj, ha érzed , hogy szeret nem lesz gond.
2010. febr. 17. 18:24
 6/17 anonim ***** válasza:

Dettó. Nekem is ez van, én is lány vagyok. Én nem is fogok egy férfit sem hazacipelni.

Én is szégyellem, de nincs más.

Arra viszont jó, hogy teszteld a szerelmét! Remélem, nem egy kényes selyemfiú!

2010. febr. 17. 18:25
 7/17 anonim válasza:

Figyelj!Ha igazán szeret teljesen lefogja sz@rni hogy milyen a lakásod!

Bízzz bennem és vidd haza egészen nyugodtan!

2010. febr. 17. 18:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha a házatok miatt kiszeretne belőled, akkor nem lenne nagy kár érte :) Vidd haza nyugodtan, ha tényleg szeret, nem csak úgy mondogatja, akkor nem fogja zavarni.
2010. febr. 17. 18:43
 9/17 anonim ***** válasza:

és azt nem lehetne csinálni, hogy egy barátnődnél "kibérelnéd" a házát, legalább addigra?

jó lehet hogy marha nagy hülyeség, de csak segíteni szeretnék. ...

amúgy meg ha igazán szeret, nem hagy el ilyen dolog miatt! és legalább akkor megért.

vagy egy kissé szégyenlősen, de próbáld meg vele valahogy ezt megbeszélni, hogy te téged mi bánt nagyon.

sok sikert!

19/L

2010. febr. 17. 18:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

hallod

volt olyan barátnőm akinél a szobában 1 matrac volt mert akkor el kellett adni mindenüket,de egész éjjel szerelmeskedtünk soha ilyen élményem nem volt azóta.

nagy szerelem volt sajna vége lett, elfelejteni nem tudom

2010. febr. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!