Nem törődik velem a párom úgy érzem. Nem szeret csak tart valamiért?
Ne sajnáld egyik kapcsolatot sem. Ha 27 éves vagy, és 11 évig tartott, akkor kb. 16 éves korod óta vele voltál. Azt mondom, teljesen törvényszerű, hogy vége lett. Változtál, ő is változott, másfelé megy tovább az életetek. Ennek így kellett történnie, az csak egy dolog, hogy egy harmadik fél segített meghozni ezt a döntést, amit valószínűleg előbb utóbb magadtól is meghoztál volna.
Nem eldobtál 11 évet, mert ezt már nem veheti el tőled senki, hanem kiszálltál valamiből, ami már nem segítette tovább a fejlődésedet. Ellaposodott, vége, ennyi.
Ezen lépj túl.
A másik része a dolognak, hogy ez a pali meg átver. Dobd ki. Most jönni fog egy kicsit keményebb időszak, mert ezt a sok mindent fel kell majd dolgozod, nem úszod meg a munkát, de hidd el, a nehéz periódusok során fejlődik igazán az ember személyisége. Könnyen beszélek így ismeretlenül, de már két nehéz időszakot átéltem/túléltem, és utólag azt mondom, mindegyik nagyon hasznos volt. Erősebb lettem tőlük, és sokat tanultam belőlük, magamról és az emberekről egyaránt.
Szóval vegyél egy nagy levegőt, hívd fel a pasit, és mondd meg neki, hogy kalap-kabát. Aztán bőgd ki jól magad, és ennyi. A többit majd hozza az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!