Olykor összetarthat két embert egy gyerek?

De ilyenkor elsősorban nem egymással van gondjuk! Inkább valami külső kényszerítő ok az, ami megkeseríti és egymás ellen hangolja őket. Aztán, ha ez elhárul, akkor felfedezhetik újra egymást.
Amúgy sok házasságot összetart a gyerek, de ha csak ő(k), akkor hosszú távon ez csak szenvedés valamennyi félnek. A gyerek(ek)nek is!

Ha mindkét embernek a gyerek a legfontosabb,akkor igen.
Ráadásul idővel elmúlik a harag és meglátják a másikban azt,amit tisztelni lehet.

Már az elején hibás a gondolatmenet, ott, hogy a gyerek miatt együtt kell maradni! Az én szüleim mindent megtesznek értem, imádnak, de egymást nem szeretik, néha fellándolt a dolog, és megpróbálták, de mégis én szenvedtem! Szerintem ha már nem szeretitek egymást, vagy nem megy akkor ne maradjatok együtt, mert ha két ember úgy él együtt hogy nem szeretik egymást akkor az előbb-utóbb előjön. Az én szüleim nem dobáltak tányért, nem is szóltak egymáshoz mégis szenvedtem. És örülök hogy végre elváltak.
A gyerek nem tart össze, vagyis együtt lehet miatta marani de a gyerek miatt nem lesz jobb a kapcsolat, az inkább próbára tesz még egy nagyon erős kapcsolatot is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!