Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után komoly a...

Mennyi idő után komoly a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szóval nektek mikortól számít komolynak egy kapcsolat?

Azért kérdezem mert se az én, se a barátom családja nem veszi komolyan a miénket.

1,5 éve együtt vagyunk,úgy hogy mindennap, vagy minden második nap órákat együtt vagyunk, és az egyik nap hétvégén kora reggeltől estig.

És az én családom arra se vette a fáradságot, hogy a nevét megjegyezze,megismerni se nagyon akarják mert tiniszerelem elmúlik. Az ő családja meg a kezdetektől fogva azt szajkózza hogy úgyse leszünk sokáig együtt.

Ti mit gondoltok, mikor lesz ennek már a vége, hogy ezt csinálják?

Jól megértjük egymást, és belátható időn belül szeretnénk össze is költözni.

De kb körberöhögnek. Pedig nem vagyunk már ovisok, én jól főzök, szeretek takarítani is, a barátom meg a ház körüli munkákban aktív. 19 és 20 évesek vagyunk.

Tudom, hogy nem kéne foglalkozni velük, de csak zavaró hogy mindkettőnk családja ennyire ellenünk van .

Vélemények?

2015. márc. 23. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
A kapcsolat attól a perctől komoly, hogy együtt éltek és fenntartjátok magatokat. Az, hogy a barátod saját magának finanszíroz dolgokat, az inkább természetes, mint kirívó, de ez még nem teszi komolyabbá a kapcsolatotokat.. Kevés az, hogy "sokat vagytok együtt". Akkor is védett élethelyzetben teszitek ezt, a szülők oldalán. Még nem viseltek minden kötelezettséget, amivel a komoly párkapcsolat jár. Majd pár hónap együttélés után komolyabban vesznek titeket. A két család egyébként nem ellenetek van, csak tapasztaltabbak. Addig teljesen normális, hogy nem akarnak kötődni az aktuális párotokhoz, ameddig nem látják úgy, hogy tartós lesz a párkapcsolat.
2015. márc. 23. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Egyetértek a 11-essel.

Nekem mindig viccesen hangzik, ha valaki 23 évesen azt mondja: 7 éve együtt vagyunk. Biztos, hogy kettő, de valószínűleg több évet ebből nem is együtt töltöttek, anyu csomagolta nekik az uzsit.

(Tudom, itt mindenki 2 állásban dolgozott, háztartást vezetett 16 évesen.)

Ehhez hasonlítva ha valaki 33 évesen mondja, hogy 7 éve együtt vagyunk... azt már legitim 7 évnek látom, nem csak pár év tinglitangli meg smaci meg tali, miközben otthon vár a lecke.

2015. márc. 24. 00:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálam onnantól, hogy mondjuk összeköltöztünk, vagy nem csak összefutunk néha az én vagy a te szüleidnél. Az, hogy másfél éve együtt vagytok, jelenti azt számomra, hogy hosszú a kapcsolat.

Van pl ismerősöm, lassan 5 éve együtt vannak, de a lány szüleinél élnek gyakorlatilag, az egyik félnek nincs munkája, soha nem járnak sehova, na ez is csak egy hosszú kapcsolat...

2015. márc. 24. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!